GÜNDEM

İmamoğlu'nun reklamcısı Külliye'ye nasıl sızdı? Fuat Uğur, inanılmaz planı deşifre etti

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun reklamcısı ve aynı zamanda FETÖ ile iltisaklı iş adamının Külliye'ye nasıl sızdığını ve Erdoğan ile verdiği o kareyi yazdı.

İmamoğlu'nun reklamcısı Külliye'ye nasıl sızdı?  Fuat Uğur, inanılmaz planı deşifre etti

Parmak ısırtan bir operasyon bu inanın. Bazıları gerçekten işi iyi biliyor. Öyle acayip bir olay ki, ben anlatacağım, siz teker teker taşları yerine oturtacaksınız. Kim kimdir ve ne yapmak istiyor, anlayacaksınız. Önce hatırlatma. 2 Ocak tarihinde(*), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamaoğlu’nun, başkanlığa geldikten 4-5 ay sonra kurulan BVA adlı şirketin markası Advertcity’ye İstanbul’un tüm outdoor ve televizyon reklamlarını yasal olarak tartışmalı bir yöntemle verdiğini yazmıştım.

İSTANBUL REKLAMLARINA HÜKMEDECEK İKİ TUHAF ORTAK

Yazımda Advertcity’nin Ahmet Köksal ve Murat Kapki adlı iki ortağının olduğunu belirtmiştim. Kimdi onlar? AHMET KÖKSAL: OLAY TV’nin iki sahibinden biri olan Hüseyin Köksal’ın kardeşi. Hüseyin Köksal, İstanbul seçimlerinde İmamoğlu’nun sponsorluğunu da yapmış bir iş adamı. Dediğim gibi, detaylar 2 Ocak tarihli yazımda.

MURAT KAPKİ: Yazımızın esas oğlanı, Külliye’ye sızma harekâtını başarıyla yürüten kişi. Amerika’dan döndükten sonra kurduğu Completo adlı şirketle tanınmış, ünlenmeye başlamış bir iş adamı. Kurban ve bağış gibi “hayır işleri”ni seven bir iş adamı olduğu söyleniyor geçmişte. Ama nedense İBB ihalesine Completo ile değil 4-5 ay önce kurulan BVA Advertcity ile girmiş. Acaba İmamoğlu bu büyük paralı işte güveneceği ortaklar mı istiyordu?

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar