GÜNDEM

İmamoğlu'nun iddiasına bu dizinin yapımcısı derhal cevap vermeli!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisinden önce belediyenin ve iştiraklerinin bir diziye toplamda yaklaşık 25 milyon liralık sponsorluk ücreti verdiğini açıkladı. Açıklama ile beraber yeni bir tartışma konusu açılırken dizinin yapımcılarından herhangi bir açıklama gelmedi. İmamoğlu'nun iddialarına karşın dizi yapımcılarından açıklama bekleniyor.

İmamoğlu'nun iddiasına bu dizinin yapımcısı derhal cevap vermeli!

"Bir diziye sponsor olmazsınız onun yerine misafirhane yaparsınız. Bir diziye 20-25 milyon lira sponsorluk belediyenin veya iştiraklerinin işi midir?"

Bu cümle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ait.

İmamoğlu, katıldığı bir TV programında israf konusunu ele alırken belediyenin ve iştiraklerinin bir diziye yaklaşık 20-25 milyon liralık sponsorluk ücreti ödediğini açıkladı. 

DAHA ÖNCE DE VAKIF VE DERNEKLER DE GÜNDEME GELMİŞTİ

Bu açıklama ile birlikte yeni bir tartışma gündeme geldi. Daha önce vakıf ve derneklere aktarılan paraların gündem olduğu tartışmalarda bazı vakıf ve dernekler açıklama yaparak İmamoğlu'nu yalanlamıştı. 

Şimdi ise bir dizinin belediye ve iştiraklerinden 20-25 milyon liralık sponsorluk ücreti aldığı iddiasını ortaya atan İmamoğlu konuya ilişkin “Bir diziye 20-25 milyon lira niye aktarsın İBB. Diziye sponsor olmak belediye şirketlerinin işi mi? Televizyon buna reklam alır ve para kazanır” ifadelerini kullandı. 

DİZİ YAPIMCILARINDAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

İmamoğlu'nun yaptığı açıklamaların ardından gözler diziye ve dizinin yapımcılarına çevrildi. İddialara karşı henüz bir açıklama yapılmazken dizinin hangi dizi olduğu da merak konusu.

Kamuoyu şu an "İmamoğlu haklı mı değil mi, bu dizi hangi dizi, gerçekten 20-25 milyon lira aktarıldı mı?" gibi soruların cevabını merak ederken soru işaretlerinin giderilmesi için dizinin yapımcılarının açıklama yapması gerekiyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum