REKLAM

İlker Kaleli, hem 1 milyonu hem ödülü kaptı!...

İlker Kaleli, Mavi'den marka yüzü olmak için 1 milyon lira aldı... Oynadığı reklamlarla da 2016'nın reklam yıldızı oldu...

İlker Kaleli, hem 1 milyonu hem ödülü kaptı!...

MediaCat 2016’nın reklam yıldızı olarak Mavi’nin reklam yüzü İlker Kaleli’yi seçti. Tarihinde ilk kez bir erkeği “Yılın Reklam Yıldızı” olarak belirleyen MediaCat’in kapak çekimini ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut gerçekleştirdi.

BU YIL BİR İLK GERÇEKLEŞTİ!

MediaCat, gelenek olduğu üzere her yıl Ocak kapağına taşıdığı “Yılın Reklam Yıldızı” için bu kez bir ilki gerçekleştirdi. Önceki yıllarda yalnızca kadınların yer aldığı MediaCat Ocak kapağında bu yıl, “2016’nın Reklam Yıldızı” unvanıyla, Mavi’nin reklam yüzü olan başarılı oyuncu İlker Kaleli var.

STÜDYONUN KAMERA ARKASI

Ağustos ayında Mavi ile el sıkışarak, yılın en heyecan verici iş birliklerinden birine imza atan İlker Kaleli’nin fotoğraf çekimlerini Mehmet Turgut gerçekleştirdi. Styling’ini ünlü oyuncunun yaptığı keyifli çekime, stüdyoda yaşanan tüm anları gözler önüne seren bir de kamera arkası videosu eşlik ediyor.

REKLAM FİLMİNİ GÜLSE BİRSEL SENARYOLAŞTIRDI

İlker Kaleli ve Mavi’nin işbirliği neticesinde ortaya, oyuncunun kendi hayat hikâyesinden ilham alan bir reklam filmi çıkmıştı. Kaleli MediaCat’e verdiği söyleşide, Gülse Birsel’in senaryolaştırdığı reklam filminden, “Mavi’nin hikâyesinde, kendini ortaya atış şekli, kendine ait bir yolun olduğunu görüp, inandığı bu yolda sonuç ne olursa olsun yürüyecek cesareti göstermiş olması bize ilham verdi. Bu noktada bir şeyler yakaladık, çünkü benzer bir şeyi ben de Londra’ya gidiş hikâyemde yaşadım. Bunu senaryolaştırmak istedik. Böyle bir şeyi, bir reklam filminde görmenin benim için de ayrı bir duygusallığı oldu. Aslında ortaya çıkan sonuç da bir kısa film ya da uzun metrajlı bir filmin fragmanı gibiydi” diyerek bahsetti.

1 MİLYON LİRAYA ANLAŞMIŞTI

İlker Kaleli markanın yeni serisi 'Black'i tanıtacağı reklam kampanyasından 1 milyon lira almıştı. 32 yaşındaki oyuncu anlaşma gereği 'Mavi' için iki reklam filmi çekmişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar