KULİS

İlk bombayı o patlattı! 'Davutoğlu gidiyor' demişti

Gözler bugün AK Parti MKYK'dan çıkacak kongre kararına çevrilmişken Davutoğlu ile ilgili bugün yaşanan gelişmeleri ilk bilen isim Levent Gültekin oldu.

İlk bombayı o patlattı! 'Davutoğlu gidiyor' demişti
GAZETECİLER.COM- Geçen hafta Ruşen Çakır, Medyascope yayınında Levent Gültekin'le birlikte "Davutoğlu gidiyor mu?" başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Levent Gültekin o yayında Ankara kulislerinden edindiklerini aktarmış ve "Davutoğlu gidiyor" diyen ilk gazeteci olmuştu. 

Davutoğlu'nun Başbakanlık'tan ayrılacağı iddialarının artık kulis bilgisi olmaktan çıkdığını belirten Gültekin, Başbakan Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki "kavganın" artık su yüzüne çıktığını ve AK Parti Kongresi'nin Mayıs ayı içerisinde toplanacağını söylemişti.

Erdoğan'ın bir karar aşamasında olduğunu ifade eden Gültekin, ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın doğrudan Başbakanlık'a getirileceğini ya da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın makama getirilmesini ardından, Berat Albayrak'a bu görevi devredeceği yorumunda bulunmuştu. 

Levent Gültekin son günlerde "kim gelir?" sorunun cevabı olarak Binali Yıldırım ve Berat Albayrak'ın yanında Bekir Bozdağ'ın da olabileceğini söyledi. 
ÇOK OKUNANLAR