GÜNDEM

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CİMER'e yapılan gönüllü askerlik başvurularını paylaştı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Bahar Kalkanı Harekatı ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER) gelen gönüllü askerlik ve destek mesajlarını paylaştı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CİMER'e yapılan gönüllü askerlik başvurularını paylaştı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter'dan, "Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı Harekatları... Her biri, birliğimiz, dirliğimiz için kahraman ordumuzun şer güçlerine meydan okuduğu harekatlar! Ordumuz sahada! Arkasındaki en büyük güç ise necip Türk milleti! Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin." paylaşımında bulundu. 

Paylaşımında Bahar Kalkanı Harekatı'na katılmak için vatandaşlar tarafından CİMER'e yapılan gönüllü askerlik başvuruları ve destek mesajlarına yer veren Altun, bazılarının cephede savaşmaya, bazılarının da askerlerin botlarını temizlemeye, yemek yapmaya talip olduğunu belirttiği mesajlardan bir bölümü şöyle:

"Cumhurbaşkanım... Ben gönüllü olarak askere gitmek istiyorum İdlib'e, savaşmaya. Sizden para, pul, maaş istemiyorum. Benim eşime baktınız mı, annemi, babamı ziyaret ettiniz mi yeterli. Allah'ın izniyle ben de şehadet şerbetinden içmek istiyorum. Bunu benden esirgemeyin. Arz ederim."

"Allah rızası için alın beni askere. Orada kardeşlerim şehit olurken benim burada durmam kanıma dokunuyor. Gönderin beni İdlib'e, gönüllü olarak gitmek istiyorum. Sadece vatanıma hizmet edeyim."

"Sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Elimden gelse ya da münasip görülürse askerimin önünde gönüllü kalkan olurum. Onların ayağına taş değmememesi uğruna ölürüm. Adres bilgilerim sizde mevcut. 'Gel' dediğiniz anda kapıdayım."

"Bizler gönüllü, bir kuruş bile para almadan askerlik yapmak istiyoruz. Bunun icin başvuru yeri açılmasını ve değerledirilmesini istiyoruz. Şehitler görevlerini yaptı, sıra bizlerde."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar