DİZİ DÜNYASI

İki iyi dizi: ‘Yeni Hayat’ ve ‘Sadakatsiz’

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Kanal D'nin sevilen dizileri ‘Yeni Hayat’ ve ‘Sadakatsiz’ dizilerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İki iyi dizi: ‘Yeni Hayat’ ve ‘Sadakatsiz’

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, bugünkü köşesinde Kanal D'nin sevilen dizileri ‘Yeni Hayat’ ve ‘Sadakatsiz’ dizilerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Melisa Aslı Pamuk konusunda ön yargılı olduğunu söyleyen Koloğlu, Yeni Hayat dizisinin ve Pamuk'un kendini izlettiğini söyledi. Koloğlu, "Sır dolu olmak. Hani böyle olmak için yaratılmış diyebiliriz. Yönetmenler bu yönü çok iyi oturtmuş diziye. Her bölüm üstüne katıyor hikayenin" dedi.

Koloğlu, Sadakatsiz dizisi içinse şunlaır kaydetti: ‘Sadakatsiz’ ilk bölümde ‘Benim işim tamam’ dedi. Cansu Dere’nin etkisi tabii ki büyük. Ama yanında birlikte yola çıktığı ekip de bu yolculukta güzel eşlik ediyor. Giderek daha belirginleşecek, karakterler hikayeye daha derinden dahil olacak. Bütün eldeki ‘suç unsurlarını’ verip sonra ‘Ne diyorsun sen?’e yatan Volkan’a hayat veren Caner Cindoruk çok doğru bir seçim. Yüz ifadesi bu vurdumduymaz hallere çok müsait."

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar