GÜNDEM

İhtiyaç Kredisinde Sabit Faiz ve Esnek Ödeme Planı Devrede! Kredi İçin Burası Tercih Ediliyor!

İhtiyaç kredisi arayanlar sabit faiz avantajından yararlanıyor. Üstelik esnek ödeme planı ile rahatlıkla kredi borcunuzu ödeyebileceksiniz. Peki yüzde kaç faiz uygulanacak? Bankanın müşterilerine sağladığı avantaj olumlu karşılandı. 100 bin TL kredide kaç ay vade sunulacak?

İhtiyaç Kredisinde Sabit Faiz ve Esnek Ödeme Planı Devrede! Kredi İçin Burası Tercih Ediliyor!

Banka, BDDK çerçevesinde kredi fırsatlarını duyurmaya devam etmekte. Öyle ki kredi teklifleri incelendiğinde ise sabit faizde olması ve ödeme konusunda kolaylıkların sağlanması nedeniyle sık sık tercih edildiği ifade edilmekte. Eğer nakite sıkıştıysanız ve ihtiyaç kredisi çekmek istiyorsanız Odeabank tekliflerini inceleyebilirsiniz.

Odeabank Kredide Faizi Sabitledi

Odeabank, kredi tekliflerinde faizleri sabitleyerek müşterilere büyük kolaylık sundu. Bu ay için faizler %3,25 olarak belirlendi. Dolayısıyla bu yüzdelik üzerinden sizler de kredinizi çekebilirsiniz. Bir diğer olarak kredideki vade seçenekleri ve ödeme işlemleri de ona göre düzenleniyor. Kredi miktarınız arttıkça vade sayısında da düşüş yaşanmakta.

100 Bin TL Krediye 24 Ay Taksit!

Bankada 100 bin TL'lik kredi için 24 ay taksit uygulanıyor. 100 bin TL ve üstünde de ise 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Odeabank'ın resmi internet sitesi üzerinden gelen açıklamaya göre, kredi miktarı ve vade sayısındaki maksimum limitler belli oldu. Bununla birlikte kredideki son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. İhtiyaç kredisinde faiz oranları bankalar arasında çok kıyaslanmakta. Odeabank'ın ise sabit faiz sunması ve değişkenlikten uzak durması bir noktada olumlu karşılanıyor. Bankadan gelen açıklamada kredi ve vade sayılarıyla ilgili aşağıdaki ifadeye yer verildi:

"50 bin TL’ye kadar 36; 50 bin 1 TL ile 100 bin TL arasında 24 ay; 100 bin TL’nin üzerinde ise 12 ay vade" denildi. Sizler de başvuru yaparak kaç TL kredi çekebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar