GÜNDEM

İhtiyaç Kredisi Arayan Emekliler Dikkat! Garanti BBVA İhtiyacınızı Anında Karşılıyor!

Garanti BBVA, emeklilere özel kredi veriyor. Şimdi başvuru yaparsanız sizler de 36 aya varan kredi imkanından yararlanabilirsiniz. 36 aya varan vadeli ve düşük faizli kredi için şartlar sıralandı. Emekliler Garanti'den kredilerini çekebilecek.

İhtiyaç Kredisi Arayan Emekliler Dikkat! Garanti BBVA İhtiyacınızı Anında Karşılıyor!

Emeklileri yakından ilgilendiren ihtiyaç kredisi için düğmeye basan bankalardan birisi de Garanti BBVA oldu. Banka, sunmuş olduğu kredi kampanyası ile birlikte fırsatları tek tek müşterileri ile buluşturuyor. Özellikle de maaş müşterisi iseniz biraz daha uygun tekliflerle kredi çekebilirsiniz. Yine de ister daha önceden ve isterseniz de sonradan müşteri olun, bankanın sunduğu kredi kampanyasından uygun faizler ile yararlanmak sizin elinizde.

Emekliler Yüksek Kredi Çekebiliyor!

Emekliler, acil nakit ihtiyaçlarının yanı sıra limiti artırılmış kredilerden de yararlanabilecek. Böylelikle milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren kredi paketlerinde olumlu gelişmeler yaşanıyor. Vade sayısı ve kredi miktarına gelecek olursak, bankanın aşağıda yer alan açıklaması pek çok soru işaretini ortadan kaldırıyor: “36 aya varan vadelerle İhtiyaç Kredisi başvurunuzu aşağıdaki formumuz ile veya Garanti BBVA Mobil/İnternet kullanıcısıysanız hızlıca bu kanallardan yapabilirsiniz. Değerlendirmenizin olumlu olması durumunda kredinizi hemen kullanabilirsiniz! Faiz oranlarımız %1,95 ve %3,60 arasında değişmektedir.”

Garanti BBVA Emekli Kredi Hesaplama

Garanti BBVA'dan kredi çekecek emekliler için yapılan örnek hesaplamaya dair bilgi verelim. 10 bin TL'lik krediyi 12 ay ve 36 ay vadelerle çekecek olursanız, faiz oranlarında değişkenlik olacaktır. 12 ay vadeli kredi çeken emekliler %2,00 faiz oranı üzerinden kredi ödeyecek iken, 36 ay vadeli kredi çeken emekliler ise %2,54 faiz oranı üzerinden kredi ödemesi yapacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar