GÜNCEL

İbrahim Karagül: Gazeteciler, mafyanın ağzıyla bu ülkenin bakanını sorguladı! Utanç verici bir ‘duruş’tur bu!

Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül, organize suç lideri Sedat Peker'in sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videolarda adı geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik ithamlarını hedef alarak medyanın tutumunu eleştirdi. Karagül, 'Medya, Erdoğan’dan intikam almak için Sedat Peker iddialarına sarıldı. Dubai üzerinden yürütülen karanlık operasyona umut bağladı. Muhalif gazetecilere gün doğdu' dedi.

İbrahim Karagül: Gazeteciler, mafyanın ağzıyla bu ülkenin bakanını sorguladı! Utanç verici bir ‘duruş’tur bu!

Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül bugünkü köşesinde, Erdoğan konuştu, Mafya Operasyonu burada bitti. Gazeteciler, Peker ağzıyla bu ülkede bakan sorguladı!' başlıklı dikkat çeken bir yazı yayınladı. Karagül, Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan videoları karşısında medyanın tutumunu eleştirdi. Karagül, 'Medya, Erdoğan’dan intikam almak için Sedat Peker iddialarına sarıldı. Dubai üzerinden yürütülen karanlık operasyona umut bağladı. Muhalif gazetecilere gün doğdu' diyerek yerinde bir tespitte bulundu. 

İşte o yazı... 

Bir mafya lideri, binlerce yıllık bir devlet geleneğini sorguluyor! O devletin hükümetini, bakanını, siyasi partilerini, sistem için kurumlarını kurşun yağmuruna tutuyor.

Hükümet düşürmeye, bakan düşürmeye, o ülkenin liderini yıpratmaya, kurumları karıştırmaya, o ülke için şaibe oluşturmaya, “Türkiye mafya devletidir” algısı inşa etmeye, “zaaflar ülkesi” görüntüsü vermeye çalışıyor.

“Sedat Peker’in açıklamaları Erdoğan hükümetini sarsıyor.” Kurulan senaryo tam da budur!
Bir yerel mafya lideri, küresel mafyanın kontrolüne giriyor. Kişisel hesaplarını, zaaflarını onların hizmetine sunuyor. Onların korumasında, onların karargahlarından Türkiye’ye ateş etmeye başlıyor.

Sıradan bir mafya lideri, ABD istihbaratının, BAE istihbaratının, Türkiye ile meselesi olanların tetikçisine dönüşüyor. Açıklamalarına uluslararası medya desteği sağlanıyor.

ABD’nin, İngiltere’nin, BAE’nin, İsrail’in merkez yayın kurumlarından alabildiğine destek görüyor. Videoları alabildiğine destekleniyor, yaygınlaştırılıyor. Batı medyasına; “Sedat Peker’in açıklamaları Erdoğan hükümetini sarsıyor” başlıkları attırılıyor.

Önceden kurgulanmış dosyalar: Büyük Ülke’yi küçük düşürmek.
Eline tutuşturulan, önceden hazırlanmış, kurgulanmış dosyalarla, daha önce birçok darbe ve çokuluslu müdahale girişiminde kullanılan senaryolarla “Büyük Ülke”yi “Küçük Düşürme”ye, binlerce yıllık siyasi güce basit bir “kabile devleti” görüntüsü vermeye çalışıyor.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum