TV HABER

İBB TV'den cami logosu kaldırıldı! Ortalık ayağa kalktı

İstanbul'da seçimlerden sonra skandal uygulamalara imza atan CHP'li İmamoğlu yönetimi , Yenikapı fiyaskosunun ardından İBB TV'nin logosunda bulunan cami ibaresini kaldırdı.

İBB TV'den cami logosu kaldırıldı! Ortalık ayağa kalktı

Seçimden önce vaat ettiği 'Hiç kimse işten çıkarılmayacak' sözünün arkasında durmayan CHP yönetimi İstanbul'da tepki çeken uygulamalara devam ediyor. 

CHP'li İmamoğlu, İstanbul'da AK Parti döneminde büyük bir aşama kaydederek gelişme sağlayan İBB TV'de de tartışılacak bir olaya imza attı. İBB TV'nin yıllardan bu yana logo olarak kullandığı cami ibarelerini kaldırdı. 

Yerine de neye benzediği belli olmayan rengarenk bir logo koydurdu. Yeni logoyu biz hiç beğenmedik çünkü bir şeye benzetemediğimiz gibi İstanbul'un neyini simgeliyor onu da anlayamadık. 

İstanbul deyince, silüeti insanın gözünün önüne gelince ilk dikkat çeken camilerdir. İstanbul hem tarihtir hem medeniyettir. Ayrıca o logo İBB'nin kendi logosuydu. 

Vallahi akıl alır gibi değil!

İmamoğlu İBB Başkanı seçilmesinin üzerinden aylar geçmesine rağmen henüz elle tutulur bir icraata imza atamamışken, bunun yanında bir de tepki çeken kararlara imza atmaya devam ediyor. 

Üstelik seçim öncesi Eyüp Camii'de dua ederken fotoğrafları basına dağıtılan CHP'li İmamoğlu'nun seçim sonrası İBB TV'nin yıllardan bu yana logo olarak kullandığı cami ibarelerini kaldırması da ayrıca manidar. 

İşte İBB TV'nin logo değişimine vatandaştan gelen tepkiler:

ibbtv
ibbtv

ibbtv

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar