GÜNDEM

IBAN Numarasına ödeme: Son Dakika, 10-20-30-40-50 bin TL ödeme için SMS atmanız yeterli olacak!

IBAN Numarasına ödeme: Son Dakika, 10-20-30-40-50 bin TL ödeme için SMS atmanız yeterli olacak!

IBAN Numarasına ödeme: Son Dakika, 10-20-30-40-50 bin TL ödeme için SMS atmanız yeterli olacak!

IBAN numarasına yapılacak olan ödemeler ile birlikte ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar Kredi ödemelerini belirtilen şartlara uygun olarak Yapı Kredi Bankası ve Denizbank üzerinden alabilmektedir. Yapı Kredi Bankası ve Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız şartlara uygun olan tüm vatandaşlar diledikleri zaman Bu bankanın yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak uygun faizlerle kredi ödemelerini kendi hesaplarına yatırabilmektedir. Yapı Kredi Bankası ve Denizbank tarafından verilen bu kredilerde 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabileceksiniz ve bu kredileri hemen hesaplarınıza yatırarak hemen aynı gün içinde kullanabileceksiniz. Yapı Kredi Bankası ve Denizbank üzerinden kredi kullanacak olan kişiler aynı zamanda İhtiyaç Kredisi olarak başvuru şartlarına uygun olan kişiler hemen aynı gün içinde ödeme almaktadır.

Denizbank üzerinden yapılan kampanya duyurusunda internet sitesi üzerindeki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara Kredi ödemeleri verileceği açıklandı. Denizbank aynı zamanda Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak da sizlere krediyi imkanı sunan bankaların başında gelmektedir.

Yapı Kredi Bankası üzerinden banka kredi puanı 1400 ve üzerinde olan herkes başvurularını gerçekleştirerek 10.000 TL ve 50.000 TL arasında sms ile ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilir. sms ile ihtiyaç kredisi kampanyasına Yapı Kredi Bankası üzerinden katılmak istiyorsanız bireysel t.c kimlik aylık gelir ve doğum tarihinizi yazdıktan sonra bu mesajı ücretli olarak 44 11 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum