GÜNCEL

Hüseyin Gülerce: Psikolojik saldırı, bu defa eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak üzerinden yapılıyor!

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak üzerinden psikolojik saldırı yapıldığını ve CHP ve şürekâsının bunu ''damat''yaftasını öne sürerek yaptığını belirtti.

Hüseyin Gülerce: Psikolojik saldırı, bu defa eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak üzerinden yapılıyor!

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce bugünkü köşesinde muhalefetin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak üzerinden psikolojik saldırı yaptığını kaleme alan bir yazı yazdı. Gülerce, CHP ve şürekâsının bunu ''damat''yaftasını öne sürerek  çok çirkin bir şekilde gerçekleştiğini söyledi. 

İşte o yazı... 

Psikolojik saldırı, bu defa eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak üzerinden yapılıyor.

En çirkini de, "damat" yaftasının namluya sürülmesi. CHP ve şürekâsının bu saldırısında ahlâk, ar, onur, edep, hayâ bunların hiçbiri yok.

Psikolojik savaşta, doğrudan Sayın Erdoğan'ı hedef aldıkları gibi, belli isimler üzerinden de planlı, organize bir algı operasyonu yapılıyor.

5. Kol elemanları, etki ajanları eliyle malum medyanın/sosyal medyanın desteğiyle yürütülen bir psikolojik savaş bu...

Büyük resme odaklanmalıyız.

Büyük resim, Biden Amerika'sının Türkiye'ye yönelik yeni projesidir.

MHP lideri Sayın Bahçeli birkaç gün önce çok önemli bir noktaya dikkat çekti.

"Demokrat Parti'ye yakınlığı ile bilinen Brookings Enstitüsü'nde peş peşe Türkiye-ABD ilişkilerini merkezine alan raporlar yayımlandı. Bu raporların zamanlaması son derece manidardır. Türkiye'nin Batı ile bağlarının yeniden kurulmasının yeni bir hükümete kalacağı iddiası seslendirilmiştir."

Burada Bahçeli, Kemal Derviş'in rolünü hatırlatmaktadır.

"Kemal Derviş, Brookings Enstitüsü'nde yöneticidir. Bu durum kuşku vericidir. CHP'nin enstitüyle irtibatı, Derviş-Kılıçdaroğlu bağlantıları sorgulanmaktadır..."

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar