GÜNDEM

Hüseyin Gülerce, "Portakal yetmez" dedi ve Fox TV'nin lisansının iptalini istedi

Star yazarı Hüseyin Gülerce, RTÜK tarafından Fatih Portakal'a verilen cezayı yetersiz buldu ve Fox TV'nin lisansının iptal edilmesi gerektiğini savundu.

Hüseyin Gülerce, "Portakal yetmez" dedi ve Fox TV'nin lisansının iptalini istedi

Yaptığı algı operasyonları şeklindeki yayınları sonrası RTÜK, Fatih Portakal'a ceza kesti. Fakat bazı yazarları bu ceza kesmedi. Bunların başında da Star yazarı Hüseyin Gülerce geliyor. 

Gülerce, bugünkü yazısında Fatih Portakal'a verilen cezanın yetmeyeceğini ve Fox TV'nin lisansının iptal edilmesi gerektiğini belirtti.

İşte o yazı:

Haber sunuyormuş gibi yapıp psikolojik harbin bütün usullerini kullanmakta ve düşmanın beşinci kolunun yapacağı her melaneti işlemektedir.

Kendisine bugüne kadar müsamaha, evet müsamaha gösterilmesi milletimizi derinden üzmüş ve yaralamıştır. İnsanımız; bu şahsın gazetecilik kisvesi altında aklımızla alay eden, sinirlerimizi geren üslup, duruş ve kin/nefret söyleminden “yeter ama” diyecek kadar bizar olmuştur.

RTÜK’ün dünkü kararı milletimizin hissiyatını bir nebze yatıştırsa da, yargının konuyu görmezden gelmesi düşünülemez.

Çünkü kararın gerekçesinde, Fatih Portakal’ın, salgın hastalığa ilişkin pek çok tedbir alınmasına rağmen, devlet yöneticilerini haksızca hedef aldığına, toplumu kin ve düşmanlığa sevk ettiğine hükmedilmiştir. 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum