GÜNDEM

Hüseyin Gülerce: FETÖ, Muhsin Yazıcıoğlu'na kıydı!

Star yazarı Hüseyin Gülerce, FETÒ mahrem imamlarının itiraflarının Yazıcıoğlu cinayerinde birinci sorumlunun FETÖ olduğunun delili olarak görülmesi gerektiğini belirtti.

Hüseyin Gülerce: FETÖ, Muhsin Yazıcıoğlu'na kıydı!

Muhsin Yazıcıoğlu'nun kazaya değil suikaste kurban gittiğini söyleyen Gülerce, FETÖ elebaşı Gülen'in cinayetin azmettiricisi olduğunu söyledi. 

İşte Gülerce'nin yazısı:

Maalesef Muhsin Yazıcıoğlu cinayeti ile ilgili halen hüküm giyen tek kişi yok. Hâlbuki değişik FETÖ yargılamalarındaki deliller, “mahrem imamlar”ın itirafları ile karşımızda, azmettiricisi doğrudan Fetullah Gülen olan kanlı bir cinayet var.

Büyük Birlik Partisi (BBP)'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi, 11 yıl önce 25 Mart2009’da Kahramanmaraş'ta bir helikopter kazasında hayatını kaybetmişti.

Sağolsun Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, bir aydır soruşturma konusu olaylarla ilgili dosyadaki çok önemli bilgileri aktarıyor. Bugün gelinen noktada, Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehit edilmesinde; Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün emniyet, yargı, silahlı kuvvetler, TİB (Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı) ve medya ayağındaki örgüt mensuplarının doğrudan rol aldığı ortaya çıktı.

Yazının devamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar