GÜNCEL

Hürriyet yazarından Yıldız Tilbe'ye aşı çıkışı! 'Büyük laflar ediyordunuz'

Koronavirüs aşısı ve PCR testi olmayı reddettiğini söyleyen Yıldız Tilbe'nin aşı olduğu iddia edilmişti. Hürriyet yazarı Tilbe'ye 'Hani PCR testi yaptırmam' diyordunuz?" sözleriyle seslendi.

Hürriyet yazarından Yıldız Tilbe'ye aşı çıkışı! 'Büyük laflar ediyordunuz'

Hürriyet yazarı Orkun Ün, aşı ve PCR testi karşıtı söylemleriyle gündeme gelen şarkıcı Yıldız Tilbe'nin "PCR da olmayacağım, aşı da olmayacağım. Ne yani çalışmam yasaklanacak mı? Kendi konserime giderken PCR mı olacağım, olmam!" sözlerini hatırlattı. Ün, "Salı akşamı Kuruçeşme’de konseri vardı Tilbe’nin. Konsere çıktı mı? Çıkmamalı? Nasıl olur bu? Acaba aşı mı oldu? Gibi sorular kafama dönerken, güzel haberi aldım. Geri adım atmış. PCR testi yaptırmış. Negatif sonucunu alınca da konsere çıkabilmiş. Yani aşı olduğu iddiaları doğru değil. Zaten tek doz aşı sahneye çıkmak için yetmiyor, iki doz aşının tamamlanmış olması gerekiyor. O yüzden şimdilik PCR ile sorunu çözmüş Yıldız Hanım" dedi. 

Ün, yazısına şöyle devam etti:

"Ama hani... 'PCR testi yaptırmam' diyordunuz? 'PCR testleri insanların beynine dışarıdan müdahalede bulunulmasını sağlıyor' diyordunuz? 'PCR büyük oyundur, bu oyuna gelmeyin' diye ‘büyük’ laflar ediyordunuz? Demek ki neymiş? Büyük konuşmamak gerekiyormuş. İş ekmek parası olunca ‘şov’ yapmayı bırakmak gerekiyormuş. Şimdi aşı ve PCR karşıtları düşünsün. En büyük kalelerinizden biri olan Yıldız kalesi yıkıldı, geriye bir tek Yeşim Salkım kalesi kaldı."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar