GÜNDEM

Hürriyet ailesinin acı kaybı... Duayen gazeteci vefat etti...

Birçok gazetede yöneticilik yapan ve en son Hürriyet Gazetesi’nin ‘‘Yıldırım Servisi”ni yöneten Ertuğrul Cebbar hayatını kaybetti...

Hürriyet ailesinin acı kaybı... Duayen gazeteci vefat etti...

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Denetim Kurulu Önceki Üyelerinden, Basın Şeref Kartı Sahibi Ertuğrul Cebbar dün hayatını kaybetti...

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu, Ertuğrul Cebbar’ın ölümünün ardından başsağlığı mesajı yayınladı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu başsağlığı mesajında, ‘‘Üyemiz Ertuğrul Cebbar’ı kaybettik. Mesleğimize uzun yıllar başarıyla hizmet veren Ertuğrul Cebbar’ı sevgi ve saygıyla anıyoruz. Ailesine, sevenlerine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz” dedi.

Cebbar’ın cenazesi bugün Bostancı Emin Ali Paşa Camisi’nde Cuma Namazı'nın ardından kılınan cenaze namazı sonrası Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ERTUĞRUL CEBBAR KİMDİR?

1928 yılında İstanbul’da doğdu. Kabataş Lisesinin ardından Hukuk Fakültesi’nde eğitim gördü. Mesleğe 1950 yılında En Son Dakika Gazetesi’nde muhabir olarak başladı. Haber, Dünya, Hakimiyet, Hergün, Hürriyet Gazetelerinde Yazı İşleri Müdürlüğü ve Genel Yayın Yönetmenliği yaptı. Hürriyet Gazetesi’nin ‘‘Yıldırım Servisi”ni yönetti. Evli ve 1 çocuklu olan Ertuğrul Cebbar Basın Şeref Kartı sahibiydi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum