GÜNDEM

Hıncal Uluç'tan Yüksel Aytuğ'a maske cevabı

Sabah yazarları Hıncal Uluç ve Yüksel Aytuğ arasında koronavirüs tedbirleri kapsamında kullanılan maske kullanımıyla ilgili tartışmalar devam ederken; Uluç, maskenin korumasından ziyade mesafenin korunmasına dikkat çekti. Uluç, kendisini insanları yanıltmakla itham eden Aytuğ'a asıl kendisinin insanları yanılttığını köşesine taşıdı.

Hıncal Uluç'tan Yüksel Aytuğ'a maske cevabı

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde kendisini maske konusunda insanları yanıltmakla itham eden Sabah Gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ'a cevap verdi.

Aytuğ'un, insanların taktığı maskelerin virüsten koruyacağını ifade ettiğini hatırlatan Uluç, "En büyük korkum insanların Hıncal ağabeye inanıp maske takmaktan vazgeçmesi" diyor. Oysa en büyük tehlike "Ben de maske var. Corona falan bulaşmaz" diyenlerin, kırda,sokakta, sahilde, sosyal mesafeyi hiçe sayarak pervasız, sarmaş dolaş dolaşmalarında. Felaket yanılıyor ve asıl sen yanıltıyorsun Yüksel." dedi.

Kullanılan basit maskelerin, coronavirüsün insanlara bulaşmasını önlemeyeceğini belirten Uluç, sözlerine şu şekilde devam etti "Yani bende virüs varsa.. Sende de maske.. "Bende maske var" diye pervasız sosyal mesafeyi hiçe sayar ve bana yanaşırsan, ben de öksürürsem.. Saçtığım virüs dolu tükrük damlacıkları, senin maskenin üzerine düşer, virüs maskeden rahatça içeri sızar ve seni Covid-19 hastası yapar."

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar