GÜNDEM

Hıncal Uluç'tan Özkök'ün tavsiyesine olay yanıt: Koca sayfanın içine tükürdün...

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün 'Bu sabah işe giderken yüzde kaç ölme ihtimalimiz var' yazısındaki bulunduğu tavsiyeye takıldı.

Hıncal Uluç'tan Özkök'ün tavsiyesine olay yanıt: Koca sayfanın içine tükürdün...

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök geçtiğimiz günlerde  'Bu sabah işe giderken yüzde kaç ölme ihtimalimiz var' başlıklı bir yazı kaleme almış ve yazısını "Motosikletten uzak dur, trenle veya otobüsle git, kemerini iyi bağla, ellerini yıka, iki kadehi geçme... Veya benim gibi yap...Evden fazla çıkma." diyerek noktalamıştı.Özkök'ün bu tavsiyesine kafayı takan Uluç, "İşte orda yazdığın koca sayfanın içine tükürdün Ertuğrul!." diye yazdı ve bütün dünyada tüm ölümlerin yüzde 87'sinin evde olduğunu söyledi.

Ah be Ertuğrul!..

Cumanın gazetelerini, cumartesiye sakladım.
Tatil sabahı keyifle okumak için..
Ertuğrul Özkök'ü açtım.. Başlığa bakar mısınız?.
"Bu sabah ofise giderken ölme ihtimalim kaç?" Yahu Ertuğrul, sen dünya davetlerine koşmaktan ofise gitmiyorsun nasılsa, yaz bakalım.. Ama ben her sabah ofis yollarındayım..
Her sabah!. Tatil sabahı reva mı bu yaptığın?.
Efendim motosikletle gidenler, ölme ihtimali en yüksek olanlarmış. Sonra otobüs, sonra tren, sonra otomobil. Yazmış ha yazmış..
Ofis toplantısında, arada kahve içerken, öğle yemeğinde suşi (Lahmacun değil, suşi) yerken bile ölme ihtimalimiz varmış, iyi mi?.
En sonunda Ertuğrul tavsiyesini yapıyor...
"En iyisi evden çıkmamak!." İşte orda yazdığın koca sayfanın içine tükürdün Ertuğrul!.
Çünkü bütün dünyada, tüm ölümlerin yüzde 87'si evde!.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar