GÜNCEL

Hıncal Uluç'tan Ömür Gedik'e olay sözler: Sende müzisyensin güya!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen müzisyenler için başlatılan akıma Megastar Tarkan'ı davet eden sanatçı Yıldız Tilbe ret cevabı almıştı. Ömür Gedik'ten Tarkan'a destek gelirken, bu sefer Hıncal Uluç'tan Gedik'e tepki geldi.

Hıncal Uluç'tan Ömür Gedik'e olay sözler: Sende müzisyensin güya!

Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik dünyası için sosyal medyada düzenlenen bir akıma dahil oldu. Tarkan'ın 'Kış Güneşi' şarkısını seslendiren Tilbe, "Tarkan'a pas atıyorum" dedi. Ancak ünlü şarkıcı, 'Megastar'dan beklemediği bir yanıt aldı. Sosyal medyada karışıklık yaratan bu durum sonrası Ömür Gedik, Tarkan'a destek verirken, Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Ömür Gedik'e yüklendi. 

İşte o yazı... 

Salı günü, dün okuduğunuz "O bir çığlık Tarkan!.. Bir çığlık" başlıklı yazımı yazıp yukarı çıktım ve günlük gazeteleri okumaya başladım. Hürriyet Kelebek ekine gelince, ilk sayfada bir anons bana "Sen de mi Brütüs" dedirtti. Ömür Gedik'in son sayfadaki yazısı anons ediliyordu.
"Tarkan doğru olanı yaptı!."
Bre aman!. Yıldız Tilbe'nin bir yıldır işsiz ve aç müzisyenler için açılan "Challenge/Meydan Okuma" kampanyasına katılmayı reddeden Tarkan neyi doğru yapmıştı acaba, merak ettim.
Saldırdım son sayfaya.. Ömür'ün yazısı vardı ama, Tarkan yoktu. Bir el son anda Ömür'ün yazısından Tarkan bölümünü çıkarmış, ama ilk sayfadaki anonsu unutmuştu.
Meraklı adamım. Yılmam.. Hemen dijital Hürriyet'i, Ömür Gedik yazılarını tıkladım.. Orda aynen duruyor. Yazılı Hürriyet'ten çıkarılmış, dijitalde kalmış.
Bu sabah baktım hâlâ duruyor.. Efendim Tarkan, Yıldız Tilbe'nin kampanyasına katılmayı "İşe yaramaz" diye reddetmiş.. Haklıymış Tarkan. Öyle diyor, Ömür..

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar