GÜNDEM

Hıncal Uluç'tan 'köşedaşı' Salih Tuna'ya teşekkür ve patlıcan musakka tarifi denemesi

Sabah yazarı Hıncal Uluç, 'kendini dinletmeyi başaranlardan' yorumunda bulunduğu köşe komşusu Salih Tuna'ya teşekkür etti. Uluç, musakka tarifinde ise başarılı olmadığını söyledi.

Hıncal Uluç'tan 'köşedaşı' Salih Tuna'ya teşekkür ve patlıcan musakka tarifi denemesi

Salih Tuna geçtiğimiz günlerde 'Biraz da futbol konuşalım' başlıklı yazısında, "Kemal Belgin, Hıncal Uluç, Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Rıdvan Dilmen de kendini dinletmeyi başaranlardan.Gerçi bu isimler değil futbol, patlıcan musakka tarifi yapsalar kendilerini dinletmeyi başarırlar." diye yazmıştı.

Bugünkü yazısında Salih Tuna'ya teşekkür eden Hıncal Uluç,  "Mutfakta anneme yardım eden tek çocuk olduğum için Bandırma yıllarında çok izlemişliğim var.. Oturdum bilgisayarın başına.. Zorladım anılarımı.. Olmadı.. Olmadı.. Olmadı..Valla Salih patlıcan musakka tarifi yazamadım bir türlü.. Özür dilerim.." diye yazdı.

Patlıcan musakkası!..

Sevgili "Köşedaşım" Salih Tuna, içlerinde benim de olduğum bir gurup TV Spor Yorumcusu (Öbürleri Kemal Belgin, Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Rıdvan Dilmen) için "Bunlar futbol değil, patlıcan musakka tarifi yapsalar kendilerini dinletmeyi başarırlar" demiş, çarşamba günü..
Hem ona teşekkür edeyim, hem de bir deneme yapalım diye, bugün size burda patlıcan musakka tarifi yapmaya karar verdim..
Annem muhteşem yapardı. Hele beyaz pilavla karıştırdık mı, tadından yenmezdi..
Mutfakta anneme yardım eden tek çocuk olduğum için Bandırma yıllarında çok izlemişliğim var.. Oturdum bilgisayarın başına.. Zorladım anılarımı..
Olmadı.. Olmadı.. Olmadı..
Valla Salih patlıcan musakka tarifi yazamadım bir türlü.. Özür dilerim..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar