GÜNCEL

Hıncal Uluç'tan İmamoğlu'na: İki senedir Kuzguncuk rezaletini çözmeyi beceremedin!

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç bugünkü köşesinde Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Uluç, İmamoğlu'nun göreve geldiği andan itibaren gözle görülür birşey yapmadığına değinerek sitemde bulundu.

Hıncal Uluç'tan İmamoğlu'na: İki senedir Kuzguncuk rezaletini çözmeyi beceremedin!

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç bugünkü köşesinde Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Uluç, İmamoğlu'nun göreve geldiği andan itibaren gözle görülür birşey yapmadığına değinerek sitemde bulundu. Hıncal Uluç bunun yanı sıra Ekrem İmamoğlu'nun bir zamanlar  Beylikdüzü Belediye Başkan'ı iken yaptığı çalışmaları hatırlatarak, Büyükşehir Belediye Başkan'ı olduktan sonra o zamanlar kadar verimli çalışmadığına da değinerek, 'İstanbul'un neresinde imzan var, İmamoğlu?.
Ne yaptın, benim o harika Beylikdüzü Başkanımı?. Ne yaptın ha?' diyerek sitemde bulundu. 

İşte o yazı... 

Kaç yıl oldu hatırlamıyorum.. AnkaraOperası'nın ünlü tenorları vardı. Şimdi sadece Ankara'da değil, ülkede Genel Müdür Murat Karahan'dan başka tenor yok ya, neyse.. O ünlü tenorlardan Şenol Talınlı aradı beni. "Hıncal Ağbi" dedi. "Üç Tenorlar olarak İstanbul'da konser vereceğiz.."
Şenol, Ayhan Uştuk, Aydın Çınar..
Onları şimdi masal olan efsane "YaşamdanDakikalar"da konuk etmiştik de nasıl harikatepkiler almıştık.. Beylikdüzü'nde imiş konserleri..
Uçtum tabii.. Ve İstanbul'un Bulgar sınırına en yakın semti Beylikdüzü'nde hayat boyu unutamayacağım bir manzara ile karşılaştım.
Opera Konseri'nde seyirci kısmı tıklım tıklım doluydu. Yüzlerce insan.. Kadın, erkek, çocuk.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar