GÜNDEM

Hıncal Uluç'tan ilaç tanıtan Seda Sayan'a yaylım ateşi

Koronavirüse karşı koruduğu iddia edilen bir ilacın tanıtımını sosyal medya hesaplarından yapan ünlülerden biri de Seda Sayan'dı. Bu tanıtım için ücret alan Sayan, Sabah yazarı Hıncal Uluç'un hedefindeydi. Uluç ünlü sanatçıya neler söyledi neler...

Hıncal Uluç'tan ilaç tanıtan Seda Sayan'a yaylım ateşi

Ünlü isimler bir ürünün koronavirüse iyi geldiğini söyleyerek sosyal medyada reklamını yaptı. Ardından ürünün bakanlık onayında olmayan ruhsatsız olduğu ortaya çıktı. Tepkilerin ardından ürünün reklamını yapan isimlerden olan Seda Sayan "Eczanede satılıyor" dedi. Eczacılar odası bu iddiayı yalanladı.

Sabah yazarı Hıncal Uluç da Seda Sayan'ı sert sözlerle eleştirdi. "Polis ve savcılık ortaya çıkarıyor ki, Seda, bu kuyruklu yalanları söylemek için, sosyal medya üzerinden reklam yaptıran bir şirketten 3 bin lira almış." diyen Uluç, dünyada böyle bir ilacın olmadığını söyledi.

 Uluç, "Türk toplumu artık 3 bin lira için halk sağlığını tehlikeye atmaktan bile çekinmeyecek bir Seda ile karşı karşıya olduğunu artık anlamıştır, her halde.." ifadelerini kullandı.

3 bin liralık Seda!.

Elinde bir ilaç kutusu, gözlerimin içine bakarak konuşuyor.
"Bir arkadaşım tavsiye etti. Ben kullanıyorum bu ilacı. İnandığım bu ürünün de tanıtımını yapıyorum.."
Ekrandaki kişi Seda Sayan!.
Hani Hale Soygazi gibi çok saygın bir sanatçıya, sırf reyting için aşağılık iftiralar atan ve bunu haftalarca sürdüren, Hale dava açınca da mahkum olan Seda..
Hani kiracısı ve Şamdan'ın işletmecisi Mehmet Tuna, kalp krizi geçirip hastanede yatarken, mekanın kapısına kamyon dayayıp, bardak, çatala dek her şeyi alıp götüren ve Mehmet'in ölümüne sebep olan Seda..
Sonra polis ve savcılık ortaya çıkarıyor ki, Seda, bu kuyruklu yalanları söylemek için, sosyal medya üzerinden reklam yaptıran bir şirketten 3 bin lira almış.
Kuyruklu yalan çünkü, o ilaç yok. Dünyada öyle bir ilaç yok.
Üretimine bile geçilmemiş.
Markanın sahibi ekranda "Bakanlığa ruhsat için başvurduk. Alınca üretime başlayacağız" diyor..
Seda'nın arkadaşı kullanmış da.. Ona tavsiye etmiş de. O da kullanmış ve inanmış da, şimdi takipçilerine duyuruyormuş..
Hem de nasıl kuyruklu yalanı 3 bin liraya söylüyor, iyi mi?
Türk toplumu, Hale ve Mehmet olaylarında yeterince tanımamışsa bile, artık 3 bin lira için halk sağlığını tehlikeye atmaktan bile çekinmeyecek bir Seda ile karşı karşıya olduğunu artık anlamıştır, her halde..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar