GÜNDEM

Hıncal Uluç'tan Fenerbahçelileri kızdıracak yazı: Fenerbahçe Futbol Federasyonu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un TFF Başkanı Nihat Özdemir'e yaptığı ziyaret, usta kalem Hıncal Uluç'un eleştirisi ile karşılaştı. Uluç, ziyarette Özdemir'e sunulan "En fazla şampiyon olan takım Fenerbahçe" tablosunun kabul edilmesi üzerine "Nihat Özdemir, başta kaldığı sürece, Riva tesislerinin kapısındaki "Türkiye" sözcüğünü kaldırsınlar. Gerçek ad yazılsın!. "Fenerbahçe Futbol Federasyonu!" ifadelerini kullandı.

Hıncal Uluç'tan Fenerbahçelileri kızdıracak yazı: Fenerbahçe Futbol Federasyonu

Hıncal Uluç, Fenerbahçelileri kızdıracak bir yazı kaleme aldı. Uluç, Ali Koç'un TFF Başkanı Nihat Özdemir'e yaptığı ziyarete değinerek verdi veriştirdi. 

Uluç, "Gümbür gümbür geliyoruz" diye açmıştı Fenerbahçe sezonu.. "Ali Koç Başkan, Fener Şampiyon" da yenisini bulamadıkları için eskiden yürütülmüş slogandı.. Ve pazartesi günü "Gümbür gümbür" geldiler. Hayır!. Pazartesi akşamından söz etmiyor, ironi yapmıyorum. Gündüz geldi, Ali Koç ve arkadaşları, gümbür gümbür.. Nereye?. Türkiye Futbol Federasyonu'na..."

Nihat Özdemir'in "En çok şampiyon olan takim Fenerbahçe" yazılı tabloyu kabul etmesini eleştiren Uluç, TFF'nin adının "Fenerbahçe Futbol Federasyonu" olarak değişmesini önerdi. 

İşte Uluç'un yazısından önemli bölümler:

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fener Yönetim Kurulu üyelerine, sırtlarında adları yazılı birer "Milli Forma" hediye etti.

Ali Koç da, Özdemir'e üzerinde "En fazla Şampiyon olan takım Fenerbahçe" yazan bir çerçeve sundu.

Nihat Özdemir, "En fazla Şampiyon Fenerbahçe de, neden benim başında olduğum Federasyonun kararıyla, Galatasaray formasında 4, Fener formasında 3 Yıldız var" diye sormadan, armağanı kabul etti. Makam koltuğunun arkasına asarsa da şaşmam..

Şaşmam çünkü, Özdemir, Fenerbahçe "Hayırlı olsun" ziyareti teklifini ilettiği zaman da çok ama çok önemli bir şeyi sormadı.

"Beyler ben 1 Haziran'da Federasyon Başkanı oldum. Siz niye 3.5 ay geciktiniz. Sonra da bula bula bugünü mü buldunuz?. Bu gece Fenerbahçe, lig liderliği için Alanyaspor'la oynayacak. Bu buluşma şimdi bin dedikoduya yol açabilir.

Daha rahat bir günde gelebilirsiniz" demedi.

...

Yalnız bir değişiklik öneriyorum.

Nihat Özdemir, başta kaldığı sürece, Riva tesislerinin kapısındaki "Türkiye" sözcüğünü kaldırsınlar.

Gerçek ad yazılsın!.

"Fenerbahçe Futbol Federasyonu!."

Yanına da bir Fener asarak!.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar