POLEMİK

Hıncal Uluç'tan Fatih Portakal'a çizik: İzlemeye değmezsin

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Fox TV haber spikeri Fatih Portakal'ın programını izlemeye değer bulmadığını ifade ederek çizik attığını açıkladı.

Hıncal Uluç'tan Fatih Portakal'a çizik: İzlemeye değmezsin

Geçtiğimiz günlerde TGRT'nin yeniden haber kanalı olmasına sevindiğini ve bundan sonra TGRT izleyeceğini açıklayan Hıncal Uluç, şimdi de Fox TV ve Fatih Portakal'ın üzerini çizdi.

Bugünkü köşe yazısında Portakal'a yüklenen yazar, şu ifadelere yer verdi:

"Bu yazıyı sabah onda yazıyorum. Bu akşam saat yedide Fox TV'nin başında olacak ve o zaman bu iki sorumun da yanıtını alacak, Fatih Portakal'ın amacını ve kimden yana olduğunu öğreneceğim." BBC, CNN, France 24 gibi saygın uluslararası haber kanallarının "Türkiye Zaferi" diye söz birliği ile ilan ettiği Erdoğan- Pence anlaşmasını, o gece Fatih Portakal hem de ne müstehzi yüz ifadeleri ile alay ederek batırdı.

Erdoğan'ı karalamak için çırpındı

Türkiye'nin Amerika Rusya maçının kuklası haline getirildiğini, Türk halkına yalan söylendiğini ifade etti. Günler sonra ilk defa yüzü gülen insanların kafalarını karıştırmak, beyinlerine korku ve endişe zehirlerini akıtmak için elinden gelen her ama her şeyi yaptı. Erdoğan'ı karalamak için çırpındı.
Artık amacını da biliyorum Fatih!. Kimden yana olduğunu da..
Merak etme.. Bundan böyle sana sorum da, hitabım da olmayacak.
Çünkü seni "İzleme" listemden çıkardım!.
Değmezsin!."

Hıncal Uluç'un yazısının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum