GÜNCEL

Hıncal Uluç'tan duygulandıran Babalar Günü yazısı!

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Babalar Günü yazısıyla herkesi duygulandırdı. Uluç, 'Bugün Babalar Günü.. Ve her Babalar Günü'nde değişmez yazım.. En "Baba" yazım!' diyerek başladığı sözleriyle yüreklere dokundu.

Hıncal Uluç'tan duygulandıran Babalar Günü yazısı!

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, 'Babalar Günü' yazısıyla herkesi duygulandırdı. Uluç, 'Bugün Babalar Günü.. Ve her Babalar Günü'nde değişmez yazım.. En "Baba" yazım!' diyerek başladığı sözlerini 'Olmadı. Olmuyor.. Ama "Umut" işte.. Bu yıl da bekleyeceğim..' diyerek yüreklere dokunarak sonlandırdı. 

İşte o yazı... 

Bugün Babalar Günü.. Ve her Babalar Günü'nde değişmez yazım.. En "Baba" yazım!.. Bir daha.. Yaşadıkça her yıl, bu zaman..

Babam, atalarının Kafkasya'dan gelmiş olması ile övünürdü hep.
Evimizde, subay babam nereye tayin olursa olsun, birlikte götürdüğümüz iki simge vardı, Kafkasya'dan atalardan gelme.
Birisi, üzerinde gerçek ödül mühürler bulunan Çerkez Semaveri, ki şimdi benim salonumu süslüyor. Öteki de üzeri elle yapılmış, oyma ve gümüş işlemelerle süslü av tüfeği. Bakmaya kıyamayacağınız güzellikte bir Kafkas çiftesi.
Savaş sonrası yıllarda, kaç kez anlattım sizlere, radyo bile yoktu doğru dürüst. Günde iki saat deneme yayını yapan ve parazitten zor dinlenen bir postane radyosu dışında. Sinema minema hak getire.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar