GÜNDEM

Hıncal Uluç'tan CNN Türk boykutunu delen isimlerin ihracına tepki!

Sabah yazarı Hıncal Uluç, CNN Türk boykotunu delen Mehmet Sevigen ve İstanbul Barosu eski Başkanı, Hukuk Profesörü Ümit Kocasakal'ın apar topar partiden ihraç edilmesine tepki gösterdi. Uluç, "Günümüz sistemine "Dikta Rejimi" diyen ve gelirlerse "Demokrasi" vaad edenlerin yaptığına bakın!." diye yazdı.

Hıncal Uluç'tan CNN Türk boykutunu delen isimlerin ihracına tepki!

CHP'nin CNN Türk boykotunu delen Mehmet Sevigen ve Ümit Kocasakal partiden ihraç edildi. Sabah yazarı Hıncal Uluç da bu duruma tepki gösterdi ve "Damarlarından kessen Altıok, Atatürk'ün altı oku akacak bu adamların ihraç sebebi, Kılıçdaroğlu hazretlerinin yasakladığı CNN ve aHaber'e çıkmak, iyi mi?. " dedi. Uluç, bu hamle ile asıl yapılmak istenenin bambaşka olduğunu belirtti.

CHP'ye bakın!.

Siyaset yazmayı sevmediğimi bilirsiniz. Hele bu korona günlerinde "CHP" diye başlık atmanın anlamı var mı, derseniz..
Var!.
Bu korona günlerinde CHP'nin yaptıklarına bakarsanız, var..
Partinin temel direklerinden ikisini, Mehmet Sevigen ve İstanbul Barosu eski Başkanı, Hukuk Profesörü Ümit Kocasakal'ı apar topar partiden ihraç etmişler..
Damarlarından kessen Altıok, Atatürk'ün altı oku akacak bu adamların ihraç sebebi, Kılıçdaroğlu hazretlerinin yasakladığı CNN ve aHaber'e çıkmak, iyi mi?. İhraç edilen bu kaçıncı Atatürkçü? O ayrı da..
Günümüz sistemine "Dikta Rejimi" diyen ve gelirlerse "Demokrasi" vaad edenlerin yaptığına bakın!.
Fikir Özgürlüğü, Demokrasi'nin temelidir..
O zaman CHP, bazı fikir kanallarını, kendisine ne kadar ters olursa olsun, parti üyelerine yasaklamalı mı, yoksa ne kadar demokrat olduğunu mu göstermeli..
Ne demek "Yasak kanala çıktı" diye adam kovmak?.
Hadi o kanallar diyelim kafandaki saplantıya göre iktidarın kalesi..
Yahu iktidarın kalesinde sana söz veriyorlarsa, daha ne?. Onların kanalında gidip fikrini söylüyor, tartışıyor, sesini, sözünü fikrini duyuruyorsan, bundan güzel şey olur mu?.
Bu aptalca gerekçeye kimse inanmıyor. Az biraz düşünen, Kılıçdaroğlu nam zatın, kongre öncesi koltuğunu sağlama almak için temizlik yaptığı ve aklınca gözdağı vererek bir taşla iki kuş vurmaya çalıştığını biliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum