POLEMİK

Hıncal Uluç'tan Cengiz Semercioğlu'na: Sallamış...

Sabah yazarı Hıncal Uluç , Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'nu "65 yaş üstündeki meslek ağabeyleri ne yapıyor" başlıklı yazısı üzerinden bombaladı. Semercioğlu'nun kaleme aldığı yazından bir bölümü hatırlatan Uluç, "Benim gibi, AVM gezmekten nefret eden, üstelik yakın arkadaşın biri için bile salladığına göre, ötekiler için de aynini yaptığını düşünüyorum." dedi.

Hıncal Uluç'tan Cengiz Semercioğlu'na: Sallamış...

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı "65 yaşa ilk itiraz Oral Abi’den geldi" başlıklı yazısında "Bizim meslekte sokağa çıkma yasağına takılan 65 yaş üstü abilerimizin neler yaptığını dikkatle takip ediyorum." dedi. O isimler arasında Mehmet Barlas, Hıncal Uluç,Güneri Cıvaoğlu, Rauf Tamer... gibi isimler vardı.

"Peki Cengiz, beni AVM gezerken nerde gördün?. Ya da kimden duydun?" diye soran Hıncal Uluç, Semercioğlu'nun salladığını iddia etti.

AVM'ci Cengiz!..

"Herkesi nasıl bilirsin" dermiş ya eskiler.. Cengiz kardeşim de, bu "yasak" günlerinde herkesin peşinde dolaşması mümkün olmadığından, evinde oturup, sallamış, "65 yaş üstündeki meslek ağabeyleri ne yapıyor" diye..
Benim için yazdıkları aynen şöyle..
"Hıncal Uluç (80):
AVM gezmeyi bırakıp eve kapattı kendini, hayatında ilk defa yazılarını gazeteye gitmeden yazıyor." Peki Cengiz, beni AVM gezerken nerde gördün?. Ya da kimden duydun?
Hayatta en nefret ettiğim şeydir AVM gezmek.
Bu yüzden bir gurupla olduğum zaman, onlar gezerken ben bir kafede oturur beklerim.
AVM'ye hayat boyu sadece sinema için gittim. Önce Akmerkez'deydi en güzel sinemalar. Oraya gittim. Sonra Kanyon daha güzel oldu, oraya.. En son da İstinye Park..
AVM'deki bir dükkandan bir şey alacaksam, en yakın kapıdan girer, en kısa yoldan alır çıkarım.
Benim gibi, AVM gezmekten nefret eden, üstelik yakın arkadaşın biri için bile salladığına göre, ötekiler için de aynini yaptığını düşünüyorum.
Kusura bakma!.
Yasak günleri bitince, bana borcun "İki Yemek" oldu.
Yiyeceğimiz AVM'yi sen seç!.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar