GÜNDEM

Hıncal Uluç'tan aşı karşıtlarına çok sert tepki: Kuş beyinliler!

Sabah yazarı Hıncal Uluç, bugün kaleme aldığı yazısında aşı karşıtlarına ateş püskürdü. Uluç, "Kovid denen grip, Çin'in Vuhan eyaletinde 1, yazı ile yazıyorum, kuş beyinliler 'bir tek' kişide başladı ve dünyanın en uç noktalarına dek ulaştı" ifadesine yer verdi.

Hıncal Uluç'tan aşı karşıtlarına çok sert tepki: Kuş beyinliler!

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, meslektaşı Yüksel Aytuğ'a 'Aşıyı reddedene uzaktan iğne atılsın' başlıklı yazısı nedeniyle gelen eleştirileri değerlendirdi. "Yüksel Aytuğ kardeşim, bilimsel olarak aşının yararlarını ve insancıl olarak da mutlak yaptırılması gerektiğini, gerzeklerin bile anlayacağı ve hak vereceği bir dille anlattı birkaç gün önce ve sosyal medya hainleri çıldırdı, saldırdılar Yüksel'e" diyen Uluç, "Sosyal medyaya yaranmak için kalem oynatanlar da, hurra giriştiler Yüksel'e" ifadelerine yer verdi.

İşte o yazı:

Yüksel Aytuğ kardeşim, bilimsel olarak aşının yararlarını ve insancıl olarak da mutlak yaptırılması gerektiğini, gerzeklerin bile anlayacağı ve hak vereceği bir dille anlattı birkaç gün önce ve sosyal medya hainleri çıldırdı, saldırdılar Yüksel'e..
Sosyal medyaya yaranmak için kalem oynatanlar da, hurra giriştiler Yüksel'e..
Efendim aşı yaptırmamak hakmış, herkesin bu özgürlüğü varmış.. Cart, curt.. Yazının içine de İzmir'e uçan Atatürk'ün süvarileri gibi, kahramanlık gösterisi yapıyorlar..

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar