GÜNCEL

Hıncal Uluç'tan Ahmet Hakan'a: "Yakışmıyor dostum"

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü yazısında Ayasofya Kararı'nın ardından CHP'yi, Haluk Kırcı'yı programa davet eden Julide Ateş'i ve Cübbeli Ahmet Hoca'yı konuk alan Fatih Altaylı'yı eleştiren Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a "Peki yönettiğin Hürriyet'in, sen iş başına geçtiğin günden beri tavrı ne?" sorusunu sordu.

Hıncal Uluç'tan Ahmet Hakan'a: "Yakışmıyor dostum"

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Ayasofya'nın camii olarak ibadete açılmasının ardından CHP'nin sergilediği tavrı ne İsa'ya, ne Musa'ya yaranamama diye eleştirmişti.

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç da bugünkü köşesinde Ahmet Hakan'a cevaben "Peki yönettiğin Hürriyet'in, sen iş başına geçtiğin günden beri tavrı ne? diye sordu.

Haluk Kırcı'nın, Julide Ateş'in programına konuk olduğunu hatırlatan Uluç, "İlginç açıklamalar yaptı Kırcı... "Solcuların yaptığı katliamlar gündeme getirilmezken sağcıların yaptığı katliamlar sürekli gündemde tutuldu" dedi. Sağcı iki köşe yazarının adını verdi."

Haluk Kırcı'nın, söylemlerinde yanlışlık olmadığını hatta haklı olduğunu aktaran Uluç, sözlerine şu şekilde devam etti "Haluk Kırcı olayında temel yanlış şuralardadır: Bir katliama imza atmış bir şahsa, bir televizyon programında katliam anlattırmak... Ona "Tamam katliam yaptık ama bir sor niye yaptık" diye konuşma fırsatı vermek..."

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar