GÜNCEL

Hıncal Uluç'tan, Ahmet Hakan'a 'Erkan Oğur' eleştirisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın seslendirdiği 'Hiç oldum' adlı türküde kopuz çalarak Kalın'a eşlik ettiği için eleştirilen müzisyen Erkan Oğur hakkında tartışmalar sürüyor. Son olarak Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç'ta konu hakkında bir yazı kaleme aldı. Uluç, yazısında Ahmet Hakan'a göndermede bulundu.

Hıncal Uluç'tan, Ahmet Hakan'a 'Erkan Oğur' eleştirisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın seslendirdiği 'Hiç oldum' adlı türküde kopuz çalarak Kalın'a eşlik ettiği için eleştirilen müzisyen Erkan Oğur hakkında tartışmalar sürüyor. Hıncal Uluç'ta bugünkü köşesinde Oğur hakkındaki düşüncelerini kaleme aldı. Sabah gazetesi yazarı, Ahmet Hakan'a da gönderme yaparak, 'gazetesini sosyal medyaya göre dizayn eden, köşe yazılarını sosyal medya tıklarına göre yazan Ahmet Hakan dostum, Erkan için "Öyle bir mahalle baskısıyla karşılaştı ki adamcağız, bunu bile söyleyemedi" diye yazınca gülmeden edemedim' diyerek sitemde bulundu. 

İşte o yazı... 

Erkan Oğur, en sevdiğim sanatçılardan biridir. Perdesiz gitar çalan ender müzisyendir. Menecerliğini hâlâ yaptığım Modern Folk Üçlüsü'ne de eşlik etti ama, en çok Bülent Ortaçgil'e eşlik ettiği konserlerde öldüm kaç defa..
Erkan, "Devrimci" denecek kadar solcu bir gençtir.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın'a geleneksel Türk sazı kopuzla eşlik etmiş.
Kalın bir türkü yazmış, o da sazıyla çalmış, söylerken..
Vay sen misin bunu yapan?. Millet bıçakla ikiye bölündü ya, hayır, sağcı solcu falan değil.. "Recep Tayyip Erdoğancı olanlar" ve "Olmayanlar" diye.. Ne fikir kaldı, ne parti ortada..

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar