GÜNCEL

Hıncal Uluç yazdı: İstanbul'a ne yaptın İmamoğlu?

Sabah yazarı Hıncal Uluç bugünkü köşesinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. İmamoğlu'nun seçim kampanyası dönemindeki sloganını hatırlatan Uluç, "Her şey çok güzel olmadı İmamoğlu. Her şey ..... oldu. Noktalı yerleri sen doldur 'güya' başkan" ifadesini kullandı.

Hıncal Uluç yazdı: İstanbul'a ne yaptın İmamoğlu?

Sabah yazarı Hıncal Uluç bugünkü köşesinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. İmamoğlu'nun seçim kampanyası döneminde "Her şey çok güzel olacak" sloganını kullandığını hatırlatan Uluç, "Kaç yıl geçti aradan İmamoğlu? Ve söyle, İstanbul halkının hepsinin hatırladığı ne yaptın? 'Her şey' değil, 'Çok güzel olan bir, tek bir şey' söyle dedi. 

İşte o yazı... 

"Binali Bey'i de, İmamoğlu'nu da yakından tanırım. Hangisi kazanırsa kazansın, asıl kazanacak İstanbul olacaktır" demiştim. Beylikdüzü Belediye Başkanlığı sırasında yakından tanıdığım ve o ilçede yaptıklarına hayran olduğum İmamoğlu kazandı.
Mazbatasını ikinci defa ve kesin almasının haftasında buluştuk.
"Bak Başkan" dedim.. "Her şey çok güzelolacak" gibi harika bir slogan attın ortaya.. Şimdi bütün dikkatler sende.. Hemen çok kolay bir şey yap.. Ama halk çok sevsin.. Sana oy vermeyenler bile 'Bak geldi ve gelir gelmez de başladı' desinler.."
Kaç yıl geçti aradan İmamoğlu?.
Ve söyle, İstanbul halkının hepsinin hatırladığı ne yaptın?.
"Her şey" değil, "Çok güzel olan bir, tek bir şey" söyle!.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar