GÜNDEM

Hıncal Uluç, Tuba Kalçık'ı övdü ama konuğu Nihat Özdemir'i yerden yere vurdu

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Günaydın yazarı Tuba Kalçık'ı övdü ama dün Kalçık'ın konuğu olan TFF Başkanı Nihat Özdemir'i yerden yere vurdu

Hıncal Uluç, Tuba Kalçık'ı övdü ama konuğu Nihat Özdemir'i yerden yere vurdu

Türk futbolunu sahtekarlar ligi haline getirdiklerini söyleyen Hıncal Uluç, TFF Başkanı Nihat Özdemir'i yerden yere vurdu.

Uzun zamandır demeç vermeyen TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Tuba Kalçık'a yaptığı açıklamalar üzerinden Özdemir'e yüklenen Uluç, üç büyükleri de es geçmedi.

İşte Hıncal Uluç'un yazısı:

Aslında hafta başlarken bugün futbol yazmaya hiç niyetim yoktu. Hele de cumartesi günü "futbol" adına izlediğimiz iğrençlik ve rezilliklerden sonra..

Öğleden sonra Galatasaray, akşam Beşiktaş maçı!.

"Buldun da bunuyor musun?. Bu karantina günlerinde, hem de şampiyonluğa yarışan 3 büyükten ikisi ayni günde" diyen çıkar mı acaba, bilmiyorum. Her şeyiyle öyle rezildi iki maç!.

İki Büyük (!), güya büyük, artık sadece adı büyük, futbolun "F"sini oynamadan kazandılar.

Şanslarıyla kazandılar. Kalecileriyle kazandılar. Hakemleriyle kazandılar..

Evet.. Aynen öyle.. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından "Üç büyükler için özel görevlendirilmiş hakemleriyle" (Orta, Yan, VAR hepsi öyle) kazandılar.

Sahaya "Üç Büyükler"in figüranı olarak çıktıklarını bile bile boyun eğen, köle gibi "Gık" demedikleri için başlarına gelen her şeye layık olan "Ruhları Küçük Takımlar" sayesinde kazandılar. Küçük takımların küçük hesaplı hocaları sayesinde kazandılar.

O iki "Büyük" takımın maçında, sahtekârlığın en zenginini izledik. Kendilerini çığlıklar içinde utanmadan yere atanlar yutturdular mı, rakipleri kart gördü. Yutturamadılar mı cezasız kaldılar. Bu aylardan beri hep böyle oluyor ve başta o ünlü Zorlu toplantısında boyun eğdiği Ali Koç, Üç Büyükler'in emir subayı gibi çalışan Nihat Özdemir nam, Federasyon Başkanı (!) seyirci kalıyor. Böyle olunca da Süper Lig değil, "Süper Sahtekârlar Ligi" seyrediyoruz ekran başında ve deli oluyoruz.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar