TELEVİZYON

Hıncal Uluç RTÜK için çok ağır konuştu! Bütün çocuklar ekran başındayken...

Sabah yazarı Hıncal Uluç, herkesin ekran başında olduğu izlenme saatinde durmadan dönen reklam için açtı ağzını yumdu gözünü... RTÜK'e seslenen Uluç, "Siz milletle alay etmek için mi, Meclis'ten seçilip oraya geliyorsunuz, Beyler?." diye sordu.

Hıncal Uluç RTÜK için çok ağır konuştu! Bütün çocuklar ekran başındayken...

Sabah yazarı Hıncal Uluç'un aile izlenme saatinde sürekli tekrar eden reklam dikkatini çekmiş. Bunun bir prezervatif reklamı olduğunu ve o saatlerde sürekli yayınlanmasının serbest olduğunu fakat Kovboy filminde sigara içen adamın suratına buzlama yapıldığını söyleyen Uluç bu durumu eleştirdi ve RTÜK'e demediğini bırakmadı.

...ve de RTÜK!..

Pazar günü maç saati yaklaştıkça bizim ev de kalabalıklaşmaya başladı. BeIN doğru dürüst, akılda kalıcı, izletici hiçbir şey yapmıyor..
Birileri konuşuyor ama kimse dinlemiyor, bakıyorum, ben dahil..
Ara ara tekrar eden bir reklam dikkatimi çekti..
Saat altı civarı.. Maç meraklısı olsun olmasın bütün çocuklar ekran başında. Yani aile izleme saatinde durmadan dönen reklam..
Adam masada uzun makarna şeritlerini dondurma yalar gibi ağzına atıyor. Karşısındaki kız, ona ağzının suları akarak bakıyor ve reklamın sloganı biniyor..
"Birlikte başla.. Birlikte bitir. Extreme zevki birlikte bitir. Durex." Şimdi RTÜK Başkanı ve tüm üyelerine soruyorum.
O saatte 10-12 yaşındaki oğlunuz veya kızınızla ekran başındasınız..
Çocuk size soruyor..
"Durex ne demek?. Ne zevkinden söz ediyor bu baba?." O saatte, prezervatif reklamı serbest.. Kovboy filminde sigara içen adamın suratına buzlama..
Siz milletle alay etmek için mi, Meclis'ten seçilip oraya geliyorsunuz, Beyler?.
Toplantılara birlikte başlayıp, birlikte kararlar alıp, birlikte mi bitiriyorsunuz ha?.
BeIN imtiyazlı kuruluş mu, ha?.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar