TELEVİZYON

Hıncal Uluç, "kanalımı buldum" dedi TGRT'ye övgüler dizdi

Sabah yazarı Hıncal Uluç, daha önce televizyon kanallarını eleştirmişti. Bugünkü yazısında "kanalımı buldum" diyen Uluç, TGRT'ye övgüler dizdi.

Hıncal Uluç, "kanalımı buldum" dedi TGRT'ye övgüler dizdi

"Artık sadece TGRT izliyorum..."

Bu cümle  Sabah yazarı Hıncal Uluç'a ait. Uluç, kanalımı buldum diyerek TGRT'nin Barış Pınarı Harekatı ile ilgili yaptığı haberleri ve verdiği yurt haberlerini övdü. 

"Sürüden ayrılıp yeniden haber kanalı olmanı kutlarım" diyen Uluç, televizyon karşısına geçince bir "oh be" çektiğini de yazısında ifade ediyor.

İşte Uluç'un TGRT'ye övgüleri:

Kanalımı buldum, TGRT!

Barış Pınarı Harekatı'nın 8. gününde, bir haber kanalı sürüden ayrılmaya "Ben koyun değil, halkın haber alma hakkına hizmet eden bir haber kanalıyım" demeye cesaret etti.

TGRT!.

Bu kararı alanları yürekten kutlarım..

Çarşamba öğleden sonradan başlayarak artık sadece TGRT izliyorum..

Ötekileri bir iki saniye tıklıyorum.

Sürüde kalmakta devam ettiklerini anlamam için, o kırmızı yazıları görmem yeterli, okumam şart değil.

Türkiye'de yaşam her yönüyle, 35 yıldır süren terör mücadelesi sırasında nasılsa, aynen öyle devam ederken, sırf kolay olduğu, sırf "Ötekilerden ayrılırsam başıma bir şey gelir mi" diye kişisel korkular duyulduğu için, televizyonculuğu ve haberciliği öldürenlerden kurtuldum.

TGRT sayesinde hem Barış Pınarı Harekâtı ile sahada, hem de asıl diplomatik savaşın sürdüğü masada olanları anında ve gerçekten "Yeni" haber olarak alıyorum, hem de yurtta dünyada harekat dışında ne önemli şeyler oluyor, onu da öğreniyorum.

TGRT alt yazıları "Manşet" diye başlıyor. Manşet haberleri Barış Pınarı'ndan. Sonra Güncel.. Sonra Ekonomi.. Sonra Dünya.. Sonra Spor ve en sonunda Hava!.

Oh be!.

"Ne var, ne yok" nihayet öğrenmeye başladık, bir "Haber" kanalını açınca.. Merak ettiğimiz konularda neler olup bittiğini de..

Kutlarım TGRT..

Sürüden ayrılıp, yeniden haber kanalı olmanı kutlarım.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar