POLEMİK

Hıncal Uluç: İki gazetesi var diye mi ondan çekiniyorsunuz?

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören'den girdi tüm medyadan çıktı.

Hıncal Uluç: İki gazetesi var diye mi ondan çekiniyorsunuz?

Sabah yazarı Hıncal Uluç, başta TFF başkanı Yıldırım Demirön olmak üzere, milli takımın hezimetinde sorumluluğu bulunan herkesi eleştirdi. Tabi bu eleştirilerden en büyük payı da usta yazarın "dördüncü kuvvet" olarak gösterdiği medya aldı.

Hıncal Uluç, Yıldırım Demirören için "Utanma özürlü" gibi çok ağır ifadeler kullanırken siyesilere de gönderme yaparak "İki gazetesi var diye mi bu adamdan çekiniyorsunuz?" sorusunu yöneltti.

İşte Hıncal Uluç'un zehir zemberek o yazısından bir bölüm:

Bu “Utanma Özürlü” hâlâ başta kalacak mı?.

Bu ülkede görev sorumluluğu olan ve ülkesini seven bir Spor Bakanı varsa kalmaz..
Yıldırım Demirören nam zattan söz ediyorum..
İki gazetesi var diye mi siyasiler ondan çekiniyorlar?. "Ne olur ne olmaz, bir gün işsiz kalırız, adama muhtaç oluruz" diye mi spor yazarları, yorumcuları, hatta köşe yazarları korkuyorlar!.
Yahu futbolumuzda yaşadığımız tüm rezilliğin, tüm utançların tek sorumlusu Yıldırım!. Dokunan yok.. Adını anan parmakla..
UEFA'ya sahte evrak gönderdiği için, futbolu yöneten Uluslararası Kurumdan ceza alan birini Futbol Federasyonu Başkanı yapacak bir başka ülke var mı dünyada?. Evrak sahtekârlığı.. Bundan daha ağır suç ne olabilir?.
Var mı?. Duydunuz mu?.

Başında olduğu Beşiktaş'ı batıran, ve sanki batırdığı için ödüllendirilip federasyonun başına getirilen biri daha var mı, dünya futbol tarihinde?.
Her yıl şampiyonluğa oynayan bir kulüpten 100 milyon dolar alacaklı kalmaya devam eden, bu alacağı kulüp yönetiminin başında Damokles'in Kılıcı gibi tutan, alacağını tahsil edebilme uğruna, o kulübün şampiyon olması için çırpındığı dedikodularının yayılmasına bile aldırmayan bir Federasyon Başkanı Patagonya'da olur mu?
Yani işin başında bir minnacık başarısı olsa, her türlü rezilliğini hoş görebilirsiniz diyelim.. Ama yok..
"Var" diyen göstersin, lütfen.. Sahibi olduğu gazetelerin yazarları dahil bir kişi çıksın da "Şu işi başardı" desin..
Milli Forma kutsaldır. Ülkede birliğin, beraberliğin simgesidir..
Bu "Kutsal"la oynadı, o adam..

Hıncal Uluç'un yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar