MEDYA KÖŞESİ

Hıncal Uluç, gazeteleri yine topa tuttu

Her fırsatta kendi gazetesi de dahil gazeteleri topa tutan Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bu kez de "millet niye gazete okusun ki?" diye sordu.

Hıncal Uluç, gazeteleri yine topa tuttu

Hıncal Uluç, birçok kez gazeteleri hedef alan eleştirileri ile bilinen bir isim. Özellikle defalarca kendi gazetesini bile topa tutmaktan geri durmuyor. Bazen öyle eleştiriler yapıyor ki tam on ikiden vuruyor. 

Uluç, bu kez de 40 programında kendisine sorulan soru üzerinden gazeteleri eleştirdi ve "bu millet niye gazete okusun ki?" sorusunu sordu. 

İşte o ifadeler:

Pazartesi öğleden sonra Haber Global kanalındaydım, 40 yıllık dostum, sevgili kardeşim Jülide Ateş, yıllar sonra ekranlara dönüş yaptı. "40" diye bir program sunuyor. Her birine 2 dakika cevap hakkınızın olduğu 40 soru.. Ama ne sorular.. Benim tüm yaşamımı, yazılarımı taramış bir ekip sanki. Ordan ahiretlik sorular çıkarmışlar.. Meraklısı perşembe gecesi, yani yarın 20.55'te Global'de izler.. Ben bugün bir sorudan söz edeceğim.. Jülide "Televizyon ve sosyal medya çıkınca, yazılı gazetecilik öldü" gibisinden başladı söze.. "Hayır ölmedi" dedim.. "Biz öldürdük.. Sen gazete yapmazsan, millet ne okuyacak, niye okuyacak ki.."

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar