GÜNDEM

Hıncal Uluç Daily Sabah'ı öve öve bitiremedi

Sabah yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşe yazısında Daily Sabah'a övgüler yağdırdı.

Hıncal Uluç Daily Sabah'ı öve öve bitiremedi

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde Daily Sabah gazetesine övgüler yağdırdı. "Ülkemin en güzel gazetesinden, Troya Müzesi..." başlıklı bir yazı kaleme alan Uluç şunları kaydetti:

Daily Sabah.. Bizim grup İngilizce çıkarıyor. Genel Yayın Yönetmeni'ni bu gazeteden tanırsınız. Sizin temsilciniz İbrahim Altay.. Yıllarca bizde haftalık yazılar yazdı. Bayılıyordum, bilirsiniz. Sonra yazılar kesildi. Ne oldu, derken öğrendim. İngilizce gazetemizin başına geçmiş.. Tam bir Batılı gazete anlayışı ile çıkıyor Daily Sabah.. Yani, bizim New York Times desem yeridir. Her gün bana gelen takım içinde, elimde en çok kalan iki gazetedir bunlar..

Daily Sabah'ın özellikle ikinci sayfası, yani Kültür Sanat bölümü için ne desem az. İrem Yaşar'ın tiryakisi oldum. Geçenlerde Troya Müzesi'ni bir yazmış ki, gitmiş kadar oldum.. Hemen de gidesim geldi. O an İbrahim'i aradım.. "İrem bu yazıyı Türkçe kısaltıp bana yollar mı" diye... Geldi.. "Troya Müzesi antik kentin efsane ve mitleri arasında eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor" başlıklı kısaltılmış yazıyı, buyurun, okuyun.. Bu ülkenin ne bitmez tükenmez güzellikleri var, okuyun.

Yazının devamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar