TELEVİZYON

Hıncal Abi ısrarcı açıklama yapılana kadar yazacak!

İş yerinde birbirlerini sarılarak kutlayan biri kadın biri erkek iki çalışanını tazminatsız kovan patronu Yüce Yargıtay 'ın haklı bulduğunu söyleyen Hıncal Uluç, TRT Müzik ekranındaki görüntüye dikkat çekti ve "resmen müstehcen görüntüler yayınlandı" dedi. Yargıtay'ın sarılma konusuna ilişkin bir açıklama yapmasını beklediğini söyleyen Uluç, bu açıklama yapılana kadar dikkatini çeken her 'sarılma' olayını yazacağını belirtti.

Hıncal Abi ısrarcı açıklama yapılana kadar yazacak!

Her sabah izlediği TRT Müzik'te iki türkücünün düet yaparken önce el ele tutuştuğunu ve ardından birbirlerine sarılarak türkü söylediklerini belirten Uluç, Yargıtay'ın 'sarılma' için daha önceden verdiği kararı hatırlattı ve 'müstehcen yayın yapıldı' dedi.

TRT Müzik'te müstehcen klip!..

Şaka falan değil, alenen, resmen müstehcen görüntüler yayınlandı. Her sabah salona geçtiğimde, TRT Müzik kanalını açarım ya. Gene açtım, dün sabah, Ercan'la Caner'i beklerken.. O saatte Günaydın programı var hani.. Önce bir kentten enfes görüntüler.. Sonra o kentin sokağındaki birisine mikrofon uzatılıyor. O da "Sıradaki" şarkıyı istiyor ya.. Günlerdir, sırayla ayni şehirler, ayni görüntülerle çıkmaya başladı karşımıza.. Erzincan, Erzurum, Eskişehir.. Yani bir şeye "İyi" demeye gelmiyor, hemen nazar değiyor..
Baktım, Oğuz Aksaç.. Çok şirin bir türkücümüz.
Yanında bir kadın sanatçı var.
Onun adını yazma gereği duymadılar, bilmiyorum..
Ama bakın ne oldu?
Bu ikisi düet yaparken önce el ele tutuştular. Yetmedi sonra birbirlerine sarılıp öyle söylediler türküyü..
Aynen öyle..
"Eeee!.. Ne var bunda" diyorsanız demeyin.. Çünkü el ele tutuşmak, hele sarılmak ayıp. Türk Ceza Kanunu'nda yazan "Umumi Ahlak" adlı lastikli lafa aykırı..
Yani müstehcen..
Müs-teh-cen!.
Ben demiyorum ha.. Diyen Yüce Yargıtay.. Bu ülkenin en büyük, en yüksek mahkemesi..
İş yerinde birbirlerini sarılarak kutlayan biri kadın biri erkek iki çalışanını tazminatsız kovan patronu Yüce Yargıtay haklı buldu.
Yani "Sarılma"nın Türk Ceza Kanunu'ndaki "Umumi Ahlak" tarifi içine girdiğine, yani "Müstehcen" bir eylem olduğuna karar verdi. Verdi ki, tazminatsız kovan patronu haklı buldu.
Ülkemde de kimsenin "Gık"ı çıkmadı..
O zaman da bana TRT'nin yaptığı müstehcen yayını duyurmak ve gereğini yapmasını TRT Genel Müdürü'nden istemek düştü.
Ben yazıp bırakanlardan olmadım hiç.
Yüce Yargıtay bu sarılma konusunda bir açıklama yapana dek, dikkatimi çeken her "sarılma" olayını yazmaya devam edeceğim..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar