GÜNCEL

Hilal Kaplan'dan "yazlık saray" yorumu: Tatilde de devlet işlerini yürütüyor!

Hilal Kaplan, Marmaris’te inşa edilen ve kamuoyu tarafından 'Yazlık Saray' olarak bilinen Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi için, "Cumhuriyet tarihinin gördüğü en çalışkan Cumhurbaşkanı, tartışmasız Erdoğan'dır, tatilde de devlet işlerini yürütüyor" değerlendirmesinde bulundu.

Hilal Kaplan'dan "yazlık saray" yorumu: Tatilde de devlet işlerini yürütüyor!

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "makam aracı saltanatına son vereceğiz" açıklamasına işaret ederek, "İBB Meclisi komisyon raporuyla kanıtlandığı üzere İmamoğlu, hem o araçları geri kiralamış hem de daha fazlasını belediye bünyesine katmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptırdığı havalimanına özel uçağınızla inip, yine onun yaptırdığı yepyeni otoyollarda koruma ordunuzla arzı endam etmenizde bir sıkıntı yok. Önemli bir siyasi liderseniz elbette özel uçak da kullanabilirsiniz, onlarca araçla da korunabilirsiniz. Ancak sorun ikiyüzlülüğünüzde..." diye yazdı.

Kaplan bunun yanı sıra yazısında,  Marmaris’te inşa edilen ve kamuoyu tarafından 'Yazlık Saray' olarak bilinen Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi için, "Cumhuriyet tarihinin gördüğü en çalışkan Cumhurbaşkanı, tartışmasız Erdoğan'dır, tatilde de devlet işlerini yürütüyor" değerlendirmesinde bulundu.

İşte o yazı... 

Meral Akşener'in 2018 yılında viral olan bir videosunu izliyorum. Tarifeli uçakta yanındaki yolcu kadına şöyle diyor: "Özel uçaklarla gezmiyoruz biz,görüyorsunuz. Bunu da değiştirmeyeceğim, söz. Söz. Yarın, dört-beş sene sonra'Meral ablayla uçakta gitmiştik, söz vermişti ama yalancı çıktı' dedirtmeyeceğimsize."

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar