GÜNDEM

Hilal Kaplan'dan Trump diyaloğu sonrası ilk açıklama! Bakın o an neler yaşadı!

Donald Trump'a sorduğu soru ve aldığı ironik yanıt ile sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen Hilal Kaplan, ilk kez konuştu. A Haber'e konuşan Kaplan, o anları anlattı. Kaplan, eli kanlı teröristin senato ve meclise davet edilmesinin skandal olduğunu düşündüğü için o soruyu sorduğunu söyledi. Kaplan, Trump'ın kaçamak cevap verdiğini de belirtti.

Sabah yazarı Hilal Kaplan, Mazlum Kobani ile ilgili Trump'a sorduğu soru ile gündeme bomba gibi düştü.

Trump, Hilal Kaplan'ın sorusunu yanıtladıktan sonra "Gazeteci olduğunuza emin misiniz? Türkiye için çalışıyor olmayasınız" ifadelerini kullandı. 

Kaplan, o an neler yaşadığını ilk kez anlattı. A Haber'e konuşan Hilal Kaplan, "Mazlum Kobani'nin eli kanlı bir katil olduğunu bildiğimiz için o soruyu sordum. Ve bu teröristi senato ve meclis de ağırlamak istiyor. Bu skandal bir şey aslında." dedi.

Hilal Kaplan'ın ifadeleri şu şekilde:

"Burada Beyaz Saray'da Trump'ın yüzüne bu katili davet edecek misiniz? Trump, net bir cevap veremedi. Obama döneminde bu teröriste plaketler verdi. ABD'nin askeri kanadı bu teröriste bir paye verebiliyor. Biz Merasim Sokağı, Vodafone Park'ı, Güngören'i unutmayacağız. Bunun sorulması gerektiğini düşündüğüm için sordum. Trump da kaçamak bir cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilişkiler zedelenmesin diye kaçamak cevap verdi."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar