GÜNCEL

Hilal Kaplan'dan İsmal Küçükkaya tepkisi!

Fox TV'de Çalar Saat programını sunan gazeteci İsmail Küçükkaya, Ali Babacan ile İstanbul Sözleşmesi'ni değerlendirince Sabah yazarı Hilal Kaplan'dan sert tepki geldi.

Hilal Kaplan'dan İsmal Küçükkaya tepkisi!

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan'dan İsmail Küçükkaya'ya DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile İstanbul Sözleşmesi'ne dair yaptığı yayınla ilgili sert eleştiri geldi. Kaplan, "Gördüğü şiddet sebebiyle kanser olduğunu söyleyen Eda Hanım neler hissetmiştir, düşünemiyorum bile..." diyerek Küçükkaya'ya sert tepki gösterdi. 

İşte o yazı... 

Türkiye'de her şey olunuyor da rezil olunmuyor hakikaten. Eda Demirci, eski eşi İsmail Küçükkaya tarafından dövüldüğünü, "Sadece bir öğretmensin" diye aşağılandığını, küfürler yediğini, aldatıldığını açıklamıştı. Ama aynı Küçükkaya, Ali Babacan'ı ağırlayıp "İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmemizin kadın haklarına zararları" üzerine program yapabiliyor.
Karşılıklı iltifatların paylaşıldığı ve kahkahaların havada uçuştuğu programı izlerken, gördüğü şiddet sebebiyle kanser olduğunu söyleyen Eda Hanım neler hissetmiştir, düşünemiyorum bile...

Yazının devamını okumak için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum