GÜNCEL

Hilal Kaplan: Sedat Peker dosyasında Taha Ün de araştırılmalı

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, Sedat Peker'in son yayınladığı ve Serdar Ekşi ile arasında geçen videoda adının geçmesine ilişkin 'adımız bilerek o konuşma içerisine sokulmuş ve burdaki bit yeniğinin hesabını mahkemede soracağız' dedi. Kaplan aynı zamanda, Sedat Peker dosyasında Taha Ün'ünde araştırılması gerektiğini söyledi.

Hilal Kaplan: Sedat Peker dosyasında Taha Ün de araştırılmalı

Sedat Peker'in, Lazoil'in sahibi Serdar Ekşioğlu ile yaptığı telefon görüşmesinde hem kendi hem de eşi Süheyb Öğüt'ün ismi geçen Hilal Kaplan 'hodri meydan' dedi. Kaplan, Peker dosyasında Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun yakın çalışma ekibinde yer alan Taha Ün'ün de araştırılması gerektiğini yazdı

Sabah yazarı, 'Peker dosyasından sorumlu savcılara çağrımdır: "Sedat Abi" diye sosyal medyadan defalarca Peker'e seslendiği videoları bulunan Taha Ün isimli şahsın Peker'le parasal veya başka türlü irtibatları da inceleme konusu olmalıdır' dedi. 

İşte o yazı.. 

Sedat Peker, Serdar Ekşioğlu ile telefon görüşmesini yayınladı. Ekşioğlu, "Reis" diye hitap ettiği Peker'e eşimle görüşme ayarlamaktan bahsetmiş. Bunun üzerine sadece FETÖ ve CHP trollerinin değil, Davutoğlu ve 'öğrencisi'nin desteklediği ekiplerin saldırısına da uğradık. Ama ortada ilginç bir durum var
Sedat Peker'in sözüne inanıyorsanız, Peker zaten eşim için "tanımam, etmem" demiş. Serdar Ekşi'nin sözüne inanıyorsanız, buyrun ne kadar "yakın" olduğumuza dair kendi tivitini paylaşıyorum: "Hilal Kaplan eski hesabımı da engellemişti. Bu hesabımdan kendisiyle ilgili tek tivit bile atmadım. Nasıl kinlenmişsin ki bana yeni hesabımı bulup direk engeli basmışsın."
Doğrudur, bu ekibe kinim vardır. Çünkü Davutoğlu'nun Başbakanlığı döneminde 'siyasi kapkaç'çılık yaparak partiyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden kaçırma girişimlerine şahit oldum ve bunu yazan nadir kişilerdenim. Serdar Ekşi de Davutoğlu'nun A Takımı'ndaki isimlerden Taha Ün ile dost olduğu için yıllardır bende engelliydi. Selamımın sabahımın dahi olmadığı biridir.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar