KAZANDI

Hilal Kaplan kazandı

Hilal Kaplan dünkü Sabah’ta yayınlanan yazısına şöyle başlıyordu...

Hilal Kaplan kazandı

Hilal Kaplan dünkü Sabah’ta yayınlanan yazısına şöyle başlıyordu: 

Esma Yılmaz, 15 Temmuz gecesi, kucağında altı aylık bebeğiyle, 25 yaşında dul kalmıştı. Eşi Kurra hafızı İbrahim Yılmaz, şerefsiz FETÖ'cülere direnirken şehit düşmüştü. Erzurum'da Kur'an kursu hocalığı yaparken, ailelerini görmek için İstanbul'a gelen çiftin hayatı, bir gecede dönüşmüştü. 

28 Şubat'tan ötürü bir 'kader yakınlığımız'ın olduğunu sandığım Saadet Partisi, tüm hüsnü zan çabalarımızı tüketti. CHP ile yan yana durmaları, 28 Şubat zihniyetiyle kol kola girmeleri, başörtülü avına çıkmış gazetecileri taltif etmeleri yetmedi; utanmadan bu şehit eşinin iffetine bile dil uzatmaya kalktılar. 

Yani iş, izzet sahibi hiçbir insanın susamayacağı noktaya geldi. Geçtiğimiz hafta SP lideri Temel Karamollaoğlu'na yönelik kırgın bir üslupla, Darbeye tiyatro diyenlerle ittifak ettiniz. Rahmetli Hocamın yolundan çıktınız diyen 15 Temmuz şehidi, İbrahim Yılmaz'ın eşi Esma Hanım'a, Karamollaoğlu'nun bağırması ve yanındakilerin Kimin ajanısın sen? diye üzerine yürümeleri zaten yeterince inciticiydi. 

SP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun 15 Temmuz şehitlerimizden Kurra hafızı İbrahim Yılmaz’ın eşi Esma Yılmaz’a yaptığı hakareti böylesine derinlikli yazdığı için Hilal Kaplan kazandı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar