GÜNCEL

Hilal Kaplan, Erkan Oğur'a ateş püskürdü: Şahsizyetsizliğinin gereğini yaptı!

Erkan Oğur'un, İbrahim Kalın'ın klibinde yer alması sonrası gelen tepkilerin ardından yaptığı açıklamaya bir tepki de sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan'dan geldi. Kaplan, Oğur için 'şahsiyet(sizliğ)inin gereğini yaptı' dedi.

Hilal Kaplan, Erkan Oğur'a ateş püskürdü: Şahsizyetsizliğinin gereğini yaptı!

Erkan Oğur'un, İbrahim Kalın'ın klibinde yer alması sonrası gelen tepkilerin ardından yaptığı açıklamaya bir tepki de sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan'dan geldi. Kaplan, 'Haysiyeti 'ara' ki bulasın' başlıklı yazısında Oğur'u yerden yere vurdu. Geçmişte Ara Güler'in Erdoğan fotoğrafları çektiği için maruz kaldığı eleştirilerden ve Güler'in buna verdiği yanıtlardan örnek vererek yazısına başlayan Kaplan, Oğur'a demediğini bırakmadı. 

İşte o yazı... 

sta fotoğrafçı Ara Güler, altı yıl önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Kısıklı'daki evinde torunlarıyla beraber vakit geçirirken fotoğraflamıştı. Sol-laikçi mahalle köpürdü tabii; Güler'e edilmeyen hakaret kalmadı. Hatta Cumhuriyet Gazetesi "Usta'yı 'Ara' ki bulasın" şeklinde orantısız zekâ içeren bir başlık bile attı. Sonra "Kamplaşma tuzağına düştük" diyerek kendi edepsizliklerinden yine hükümeti suçlayan bir dille Güler'den özür dilediler.
Zamanında Güler'e uğradığı bu linç kampanyası sorulunca verdiği cevap, neden kendisine usta dendiğini bir kez daha teyit eden bir özgüven içermekteydi:
"Erdoğan'ın resmini çekmeye gittim diye kızıyorlar. Tabii Cumhurbaşkanı'nı çekeceğim, onu çekmeyip sizin gibi serserileri mi çekeceğim. Ben 4 kere harbe gittim. Gözümü korkutamazsın. Anladın mı? Bu işlerden mi korkacağım? (...) Biz gazeteciyiz, her şeyi çekeriz. Onlara mı soracağım! Onlar ne kadar gazetecidir ki? Gazetecilik oynuyorlar. Gazete basıyorlar, adı oluyor gazeteci."

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar