GÜNCEL

Hilal Kaplan, Can Dündar'ı hedef aldı: ABD bayraklı yorganıyla üzerini iyi örtsün

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan,Cumhuriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın "Sedat Peker'in videosu sayesinde hiç olmadığı kadar huzurla uyuyacağım" demesine ateş püskürdü. Kaplan, 'Dündar, ABD bayraklı yorganıyla üzerini iyi örtsün; biz de hafızanızı tazelemeye başlayalım...' diyerek 17 Aralık operasyonu ve öncesinde yaşanılanları tek tek kaleme aldı.

Hilal Kaplan, Can Dündar'ı hedef aldı: ABD bayraklı yorganıyla üzerini iyi örtsün

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan,Cumhuriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın "Sedat Peker'in videosu sayesinde hiç olmadığı kadar huzurla uyuyacağım" demesine ateş püskürdü. Kaplan, 'Dündar, ABD bayraklı yorganıyla üzerini iyi örtsün; biz de hafızanızı tazelemeye başlayalım...' diyerek 17 Aralık operasyonu ve öncesinde yaşanılanları tek tek kaleme aldı.  Kaplan, 'Dündar ve avanesi başarısız oldu, Peker ve onun ipini tutanlar da başarısız olacak. Şıracı ile bozacı; birbirinize çok yakıştınız!' diyerek tepkisini ortaya koydu. 

İşte o yazı... 

Yıllarca sözde "temiz siyaseti" savunan, birilerinin ısrarla gazeteci diye andığı Can Dündar, aradığı "temiz şahite" ulaştı! "Sedat Peker'in videosu sayesinde hiç olmadığı kadar huzurla uyuyacağım" demiş. Dündar, ABD bayraklı yorganıyla üzerini iyi örtsün; biz de hafızanızı tazelemeye başlayalım...
Önce 17 Aralık operasyonundan iki hafta önce, Can Dündar'ın Cumhuriyet'teki köşesinden şu cümlesini hatırlatalım: "Amerikan rüzgârı bu, belli mi olur, gün gelir esintiyi Pensilvanya'dan yana döndürür, Ankara'da ampulleri söndürür."
İlkokul çocuğu seviyesindeki metaforlar kadar utanç verici olan, Pensilvanya'nın ABD destekli darbe yapacağını iki hafta önceden duyuran bu adama hâlâ gazeteci deniliyor olmasıdır. Ki Bilal Erdoğan ve onun üzerinden Cumhurbaşkanı'nın hedef alındığı 25 Aralık operasyonundan bir gün önce de, "İktidar satrancının gidişatı netleşiyor. Piyonlar devrildi, sıra Şah'lara geliyor" yazmıştır. Birisinin, darbeci kliğin elemanı olduğunu göstermesi için daha ne yapması lazım, bilmiyorum. Gelelim, MİT TIR'ları meselesine...

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar