GÜNCEL

Hilal Kaplan, Ali Babacan'ı yerden yere vurdu: Allah işte insanı böyle rezil eder!

AK Parti'den ayrılarak DEVA Partisi'ni kuran Ali Babacan, katıldığı bir televizyon programında partisine ihanet ettiğini itiraf etmişti. Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan bugünkü köşesinde Babacan'nı topa tuttu.

Hilal Kaplan, Ali Babacan'ı yerden yere vurdu: Allah işte insanı böyle rezil eder!

AK Parti'den ayrılarak DEVA Partisi'ni kuran Ali Babacan, katıldığı bir televizyon programında partisine ihanet ettiğini itiraf etmişti. Babacan, 2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti üyesi olmasına rağmen, muhalefetin aday yapmaya çalıştığı eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmelerin göbeğinde yer aldığını söylemişti. Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan parisine ihanet eden Babacan'ı  bugünkü köşesinde topa tuttu. Kaplan, 'Allah insanı işte böyle rezil eder... Babacan, Taksim Meydanı'ndan "Ben karaktersizin önde gideniyim" diye bağırsa, belki bu kadar etkisi olmazdı' dedi. 

İşte o yazı... 

Geçen sene Youtube kanalımda Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlığı döneminde çevirdiği gizli işleri tek tek ifşa ettiğim "Hodri Meydan: Neymiş bu Pelikan?" başlıklı bir video yayınlamıştım. Bunun bir benzerini de Ali Babacan için çekeyim diyordum ama Babacan kendi videosunu çekti bile.
Halk TV'de, Mayıs 2018'de henüz AK Parti Ankara Milletvekili iken, aynı zamanda eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün CHP-İYİ Parti-HDPSaadet Partisi ortak adayı olması için yapılan görüşmelerde bizzat bulunduğunu itiraf etti. Kelime seçimleri bana aynı FETÖ'cülerin takiye tarifini hatırlattı: "Görünür değildim ama göbeğindeydim."

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar