GÜNDEM

Hikmet Genç'ten Yılmaz Özdil'e aşı göndermesi

Akşam gazetesi yazarı Hikmet Genç, Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aşı olmasına ilişkin yorumuna karşı "Bir an önce asrın villacımıza aşı vurulsun. Belki de aşının yan etkisiyle kafası çalışmaya başlar." dedi.

Hikmet Genç'ten Yılmaz Özdil'e aşı göndermesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs aşısı olunca bazı muhalif gazeteciler, nereden eleştireceğini bilemedi ve "Neden sırasını beklemiyor?" diyerek laçka yorumlarda bulundu. 

Bu yorumlara karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aşı olmasının nedenlerinden birinin de vatandaşa örnek olmak olduğunu hatırlatan Akşam gazetesi yazarı Hikmet Genç, Yılmaz Özdil'e de göndermede bulundu. 

Genç, "Bir an önce asrın villacımıza aşı vurulsun. Belki de aşının yan etkisiyle kafası çalışmaya başlar." ifadeleri ile Özdil'e yüklendi. 

İşte o yazı:

İlk aşıyı sağlık bakanımız oldu. ‘Yanlış yaptı’ diyenler oldu.

Mesela, sözde muhalif mor halkalı gazetecilerden biri sordu; “Neden ilk kişi devletin başı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan değil?.. Sebep?..”

Sabah programımızda o twiti yorumlarken dedim ki, “Ulan ilk aşıyı Erdoğan olsaydı, bu sefer de; ‘neden ilk önce cumhurbaşkanı aşı oluyor?.. Önce vatandaş olmalı’ derler…

Dedim ve hep beraber güldük. Hani güya şaka yapmıştık ya...

Asrın villacımız, “Neden önce cumhurbaşkanı aşı oldu, sırasını beklemedi, yeteri kadar aşı yok zaten” dedi… (Kendi kendimize gülmüşüz!.. Zira yaptığımız şaka gerçek oldu.)

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar