MEDYA KÖŞESİ

Hikmet Genç'ten Sözcü yazarlarına: Ahmet Altan'dan neleri eksik?

Akşam yazarı Hikmet Genç, Sözcü yazarlarına açılan FETÖ davasına itiraz edenlere seslendi: "Hiç Emin Çölaşan ve Necati Doğru FETÖ’cülük yapar mıymış? Niye olmaz, olabilemez anlamıyorum?!"

Hikmet Genç'ten Sözcü yazarlarına: Ahmet Altan'dan neleri eksik?

Emin Çölaşan ve Necati Doğru'nun da içinde olduğu bazı Sözcü yazarlarına FETÖ davası açıldı ve 15 yıla hapisleri isteniyor. 

Medyada ses getiren bu davaya birçok gazeteci "Sözcü yazarından FETÖ'cü olmaz" diyerek itiraz etti. İşte Hikmet Genç de bugün o itirazlara itiraz etti. 

Hikmet Genç yazısında "“Sözcü’den de FETÖ’cü mü çıkar canım, akla zarar!” diyenlere sesleniyorum… Kendini ‘Türk Solu, Kemalist’ diye tanıtır, Marksist sakalını kesersin, bir de bakmışsın karşında; Pensilvanya’nın iti var!.. Çok fazla salağa yattınız, bi’şey değil yata yata bayağı salaklaştınız!.." ifadelerini kullandı. 

İŞTE HİKMET GENÇ'İN O YAZISI

“Sözcü ya da Sözcü yazarı FETÖ’cülük yapar mı hiç?” ne demek?..

Neden olmasın?.. FETÖ’nün ideolojisi, çizgisi, dini, falanı filanı yok ki!..

FETÖ’yü koruyan, bağrına basan ABD, AB.. FETÖ’cülerin en sevdiği ülke İsrail… Sağcı, solcu, Siyonist, Mason, ateist, terörist..vs, herkesle çalışıyorlar. Güce paraya tapan, ruhunu satan herkesle işbirliği yapıyorlar. “İsterse Türkiye batsın, yıkılsın, yeter ki Erdoğan gitsin” diyen her soysuzla yatağa girebiliyorlar.

FETÖ, 17/25 Aralık, MİT Tırları kumpaslarını hazırlar, ultra aydınlanmacı kökten laik Can Dündar’ın Cumhuriyet’i ve bir o kadar çağdaş, Kemalist Sözcü kendisine verilen rolü oynar!..

17/25 Aralık’ta da FETÖ’nün medya ayağı olmadılar mı?..

Hiç Emin Çölaşan ve Necati Doğru FETÖ’cülük yapar mıymış?

Niye olmaz, olabilemez anlamıyorum?! FETÖ’cülükten müebbet yemiş Ahmet Altan’dan neleri eksik?!

29 Ekim 2015’te “Şimdi Cemaat’i savunma zamanı…” diyen Emin Çölaşan ne diyordu o yazısında;

“Şimdi piyasaya adına FETÖ dedikleri en son terör örgütünü sürdüler. Cemaati yok etmek amacıyla, durduk yerde, aslı astarı olmayan yeni bir dandik örgüt yarattılar. Hiç kimse bu sözde terör örgütünün hangi silahlı eylemi gerçekleştirdiğini bilmiyor!..”

FETÖ bile kendini böyle savunamadı.

17-25 Aralık’ta; ‘Bizim başaramadığımızı Fetullah’la ekibi başardı’ diye başlayıp 29 Ekim 2015’te “Şimdi Cemaat’i savunma zamanı”na kadar varan Çölaşan neden FETÖ’cülük yapamazmış?..

15 Temmuz’a “Naylon darbe” diyen Necati Doğru’nun FETÖ’cülüğü aklama çabaları neydi peki?.. Kaçak ne kadar FETÖ’cü varsa hepsinin referansı Sözcü ve yazarları değil miydi?..

‘FETÖ’nün tüm kumpaslarını destekleyen, örgütün ağzıyla konuşan, kutu kutu yazılar yazan Sözcü ve ekibini biz vatandaş olarak unuturuz sanmayın...

Ulan Bağdat Caddesi’nde tankları alkışlayan, Beşiktaş’ta ‘darbeyle de olsa Erdoğan gidiyor’ diye sevinçten etekleri zil çalanlar da Sözcü okuru değil miydi?.. Milleti ne hale getirdiğiniz yahu!..

Neticede “FETÖ’nün hiyerarşik yapısına dahil olmamakla birlikte örgütün amacına hizmet etmek ve aynı amaca yönelik kamuoyunda algı ve destek sağlamak”la suçlanıyorlar.

Tabii ki kararı yargı verecek…

“Sözcü’den de FETÖ’cü mü çıkar canım, akla zarar!” diyenlere sesleniyorum… Kendini ‘Türk Solu, Kemalist’ diye tanıtır, Marksist sakalını kesersin, bir de bakmışsın karşında; Pensilvanya’nın iti var!.. Çok fazla salağa yattınız, bi’şey değil yata yata bayağı salaklaştınız!..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar