GÜNDEM

Hikmet Genç'ten deprem sonrası ortaya çıkan zıpçıktılara sert tepki!

Akşam gazetesi yazarı Hikmet Genç, deprem sonrası sosyal medyada ortaya çıkan ve galiz ifadeler kullananlara sert sözler sarf etti.

Hikmet Genç'ten deprem sonrası ortaya çıkan zıpçıktılara sert tepki!

Elazığ'da herkesi yasa boğan depremin daha ilk saatlerinde sosyal medyada ortaya çıkan zıpçıktı tiplere Akşam yazarı Hikmet Genç'ten çok sert sözler geldi. 

Genç, "kendi kininizde boğulun" dedi. 

İşte o ifadeler:

Buraya kadar “Biz”den söz ettik. Lakin bir de nereye ait olduklarını bilemediğimiz “soysuzlar” vardı.

Daha ilk dakikalarda onca insan enkaz altında kurtarılmayı beklerken, depremzedeler henüz acıları yaşarken, devlet tüm kurumlarıyla bölgede çalışmaya başlamışken, tüm Türkiye kenetlenmişken bu “sefiller” ortaya çıktı. Biri, deprem vergisini sordu.

Bir diğeri sahte fotolarla, yalanlarla siyaset devşirmeye çalıştı. “AK Parti’ye oy vermişler, oh olsun” diyen de çıktı. Hiç kimse kusura bakmasın ama bu, sadece “kutuplaşmayla” izah edilebilecek bir durum değildir.

Soma Faciası’nı nasıl yorumlamıştı o alçak; “Maden kazasında ölenler AK Parti seçim mitinglerine parayla taşınmıştı. Bu olan biten normaldir, hatta müstahaktır bile denebilir.” Sonra, “Ben ironik gönderme yaptım!..” falan diye kıvırdı. Ama “Müstahaktır” kelimesini nereye koyacağını bilemedi! Velhasıl, insanlar can çekişirken, acılarını yaşarken nefret saçan bu canavarlar, sabah akşam köşesinden kin ve nefret kusan cibilliyetsizlerin eseridir.

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar