GÜNCEL

Hikmet Genç, Kanal İstanbul'a tepki gösteren Ekrem İmamoğlu'na ateş püskürdü!

Akşam gazetesi yazarı Hikmet Genç, Kanal İstanbul projesine tepki göstererek, 'Kanal İstanbul projesinin içinde kim varsa hukuk önünde hesap verecek' diyen Ekrem İmamoğlu'nu hedefe koydu. Genç, 'Bak sen.., büyümüş de ağababaları gibi tehdit etmeyi öğrenmiş...' diyerek ateş püskürdü.

Hikmet Genç, Kanal İstanbul'a tepki gösteren Ekrem İmamoğlu'na ateş püskürdü!

Akşam gazetesi yazarı Hikmet Genç, Kanal İstanbul projesine tepki göstererek, 'Kanal İstanbul projesinin içinde kim varsa hukuk önünde hesap verecek' diyen Ekrem İmamoğlu'nu hedefe koydu. Genç, 'Bak sen.., büyümüş de ağababaları gibi tehdit etmeyi öğrenmiş...' diyerek Ekrem İmamoğlu'na ateş püskürdü. 

İşte o yazı... 

Konuşmaktan, reklam yapmaktan başka yaptığı bir iş yok. "Kucaklıyorum, seviyorum, ağlıyorum, üzülüyorum.." diyerek devam diyor. 2'nci yılında İstanbul'un hali perişanı ortada...

Vaatlerini tekrar tekrar hatırlattık, yazdık... Hepsi havada kaldı. Hâlâ "kucaklıyorum" deyip duruyor..."

"Bi'şey deneyecez" dediniz ya, buyrun deneyinizin sonucunu görün!

Yalanlarla tiyatrolarla bodoslama devam ediyor. Var olan projelere çökerek, bol bol baretli fotoğraflar vererek durumu idare etmeye çalışıyor. 2 yıl sonra İstanbul'un ne kadar geriye gittiğini yaşayarak anlayacaksınız...

Şov yapayım derken haddini hududunu aşıyor İmamoğlu.

Kanal İstanbul projesinin içinde kim varsa (imzalayan, yapan, ihaleyi alan vesaire) basit bir şekilde bu süreçten sıyrılamazlarmış. Hukukun önünde hesap vereceklermiş!..

Bak sen.., büyümüş de ağababaları gibi tehdit etmeyi öğrenmiş...

Kılıçdaroğlu FETÖ'nün kanalına çıkıp, "kaçacak (Erdoğan), biz onu getirip yargılayacağız" diyordu...

Tehditleri hiç bitmedi...

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar